• Écht impact maken en bijdragen aan de energietransitie.

    Werken bij Technical Valley

Werken aan je toekomst én bijdragen aan een duurzaam Nederland.

Technical Valley biedt jou een baan waarin je jezelf kan ontwikkelen. Door het uitvoeren van uitdagende opdrachten, aangevuld met relevante opleidingen of cursussen. Waar jij je ook bevindt in je carrière, bij ons kun jij je doorontwikkelen op een wijze die het beste bij jou past. Er wordt gekeken naar jou als individu. We luisteren naar waar jouw ambities liggen. Daarbij bedenken en bouwen we samen een duurzaam en toekomstbestendig Nederland. Werken aan meer dan jouw eigen toekomst dus!

E-volve: blijf je ontwikkelen op jouw manier.

Waar je ook staat in je carrière, jij krijgt de ruimte en het gereedschap om je te ontwikkelen zoals jij dat wilt. Waar liggen jouw kwaliteiten en ambities? Met E-volve werken we samen aan een ontwikkelpad waar jij energie van krijgt. Groeien doe je bij Technical Valley door middel van:

  • Erkende opleidingen in onze bedrijfsschool
  • (online) Trainingen op professioneel én persoonlijk vlak
  • Inspirerende kennissessies, geleid door experts in jouw vakgebied

Goed voor elkaar!

Wij vinden het belangrijk om een goed werkgever te zijn. Jij zet je immers 100% in om die duurzame toekomst sneller dichterbij te brengen, dan mag je ook wat terug verwachten. Daarom kijken wij constant actief naar onze arbeidsvoorwaarden en onderzoeken we voortdurend hoe we deze kunnen verbeteren. Zo zorgen we ervoor dat wij jou niet alleen nu, maar ook op de lange termijn een goed pakket blijven bieden.

Arbeidsvoorwaarden

Duurzaam denken en doen

Volgens ons is duurzaam denken en doen meer dan alleen een positieve impact maken op het klimaat. Het is de manier waarop we mensen, techniek, infrastructuur en de energietransitie benaderen: altijd met het oog op de toekomst. Dit klinkt vaag, maar wij hebben het zo concreet mogelijk gemaakt. Met E-volve, het ontwikkelingsplatform voor medewerkers van Technical Valley, zorgen we voor resources waarmee iedereen zijn of haar eigen toekomst kan bepalen. Met onze technische opleidingen inclusief baangarantie bieden we perspectief aan de arbeidsmarkt. Met onze infrastructurele projecten bieden we letterlijk een weg naar de toekomst. We zijn pas tevreden als de oplossingen die we vandaag ontwikkelen in de toekomst voor mogelijkheden zorgen. Zo maken we duurzaam denken de basis voor alles wat we doen.

Energietransitie Klimaat Duurzaam

Benieuwd naar werk waar jij energie van krijgt?

Copyright 2024 - Technical Valley