Online meet & greet: Worden wat je wil in de railtechniek!

Collega's vertellen

Dinsdag 10 januari was het zover: de online Meet & Greet over het werken in de Railtechniek! Heb jij dit gemist? Bekijk het dan hier terug!

Hoe is het om te werken in de Railtechniek? De centrale vraag voor deze online “Open Avond”. Onze tafelgasten nemen je tijdens deze Meet & Greet mee in de veelzijdige wereld van het Nederlandse spoor. Zij vertellen je alles over het werk-leertraject mbo Railtechniek, de diploma’s en certificeringen die jij gaat halen en welke arbeidsvoorwaarden je kan verwachten. Ervaren professionals leggen vanuit hun eigen rol het verschil uit tussen het werken in treinbeveiliging en energievoorziening. Ze vertellen over het afwisselend binnen en buiten werken, het werken met speciale installaties en de samenwerking met de hechte teams. We praten over de toekomst van het spoor en over de mogelijkheden die jij hebt om je verder te specialiseren in dit unieke vakgebied.

Wil je meer informatie hebben en ben je nieuwsgierig geworden naar jouw mogelijkheden? Kijk dan op deze speciale Railtechniek pagina of neem contact met ons op.

Copyright 2024 - Technical Valley