“Ik wil van toegevoegde waarde zijn voor anderen”

Collega's vertellen

Het leveren van een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van technische professionals, waarbij persoonlijk contact centraal staat. Dat is werken als Field Manager bij Technical Valley in een notendop. Lees hier het verhaal van Field Manager Marieke van Boven!

Marieke is sinds 1 mei werkzaam bij Technical Valley, waar ze technische professionals begeleidt bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. “Ik was hiervoor negen jaar werkzaam als marketeer en merkte dat die tak steeds meer online gericht werd”, vertelt Marieke. “Mede door die verschuiving – en ook door de coronacrisis – ben ik gaan nadenken over wat ik nu echt wilde. Ik miste de omgang met mensen.”

“Ik wil mensen op verschillende niveaus verder helpen”

Toen ze in maart vanuit Technical Valley werd benaderd voor de functie Field Manager, wist Marieke al snel dat dit was wat ze zocht. “Ik word blij van het persoonlijke contact en wil mensen op verschillende niveaus verder helpen. Dat is waarom de vacature me direct aansprak. Ik wil van toegevoegde waarde zijn voor anderen.”

De gesprekken die ze tijdens haar sollicitatieproces met recruitment had, waren voor Marieke doorslaggevend. “Zij namen echt de tijd voor me. Zo kreeg ik een goed beeld van de organisatie en van de mensen die bij Technical Valley werken.”

Marieke beschrijft vanuit haar eigen ervaringen technici als ‘down to earth’, open en direct. “Ik ga het gesprek altijd op gelijke voet aan”, vervolgt ze. “Dan stelt de ander zich vaak wat sneller open en kun je samen beter tot de kern komen.”

“We willen mensen begeleiden die zich continu willen blijven ontwikkelen”

Het doel voor de toekomst is duidelijk, stelt Marieke: een vaste detacheringspool van ambitieuze technische professionals samenstellen. “We willen mensen begeleiden die zich continu willen blijven ontwikkelen. Heb je nog niet de benodigde ervaring voor een bepaalde opdracht of functie? Dan kun je via onze detacheringspool bij verschillende organisaties proeven en werken. Ondertussen kunnen we je ook met een van onze opleidingstrajecten verder opleiden, zodat je die stap in de toekomst wél kunt maken.”

“Het leuke is dat ik deze pool zelf mag vormgeven. Zo kan ik de mensen waar ik een goed gevoel bij heb werven en selecteren. Het mooie en onderscheidende aan Technical Valley is dat er hier voor de professionals geen plafond is qua ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. We kunnen het gesprek blijven aangaan: waar wil je heen en hoe kunnen wij jou daar vanuit Technical Valley bij helpen?”

Copyright 2024 - Technical Valley