“Nieuwe ervaringen opdoen vind ik het allerleukste aan mijn vak”

Collega's vertellen

Johnny Bos werkt al ruim vijftien jaar in de elektrotechniek en koos in mei 2021 voor een nieuwe uitdaging bij Technical Valley. Zijn eerste project bij Van Vuuren, waar hij straatverlichting aanlegt en onderhoudt, voelt nog altijd als de juiste eerste stap. “Nieuwe ervaringen opdoen vind ik het allerleukste aan mijn vak.”

Johnny was al vijf jaar werkzaam als Slimme Meter Monteur, maar ging april vorig jaar op zoek naar een nieuwe stap in zijn carrière. Via een vriend kwam hij al snel uit bij Technical Valley. “Toen ik Maikel vertelde over mijn wensen, heeft hij me direct in contact gebracht met Technical Valley. Na het eerste gesprek liep ik meteen met een goed gevoel de deur uit”, blikt Johnny terug. “Ik wilde vooral blijven leren.”

 “Ik vind het belangrijk om te blijven leren”

“Als ik één ding nodig heb, dan is het afwisseling in mijn werk”, vervolgt Johnny. “De boodschap bij Technical Valley is: geef aan als je toe bent aan een nieuwe uitdaging en dan gaan we samen op zoek naar de volgende stap. Ze steken hier veel tijd en energie in je. Uiteindelijk is dat wat je als medewerker wil.”

In het eerste half jaar behaalde Johnny al meerdere certificaten, waaronder zijn BHV-diploma en Veilig werken langs de weg. Daarnaast kreeg hij in de praktijkwerkplaats een opfriscursus kabelmoffen maken. “Dat zie ik echt als een groot voordeel. Ik vind het belangrijk om te blijven leren en daar krijg ik hier alle ruimte voor. Ook als ik gereedschap nodig heb, wordt het snel geregeld. Ideaal!”

“Bij Technical Valley heb ik veel inspraak in de projecten die ik oppak”

“Bij Van Vuuren bevalt het me tot nu toe goed”, vertelt Johnny. “De ene dag los ik storingen op, de andere dag houd ik me bezig met de aanleg van straatverlichting. Ik zie graag resultaat van mijn werk. Ook draag ik zo bij aan de veiligheid op straat en maak ik situaties beter dan ze waren. Dat geeft veel voldoening.”

“Bij Technical Valley heb ik veel inspraak in de projecten die ik oppak. Ik kan ergens twee maanden aan de slag, maar ook twee jaar.” De combinatie van werken en leren noemt Johnny een mooie start. “Uiteindelijk hoop ik nog veel stappen te kunnen maken. Ik word graag uitgedaagd, dus de afwisseling en doorgroeimogelijkheden die ik hier heb zijn voor mij perfect.”

Copyright 2024 - Technical Valley