“Ik kan echt werk maken van jouw ontwikkeling”

Collega's vertellen

“Vorige week bezocht ik een collega op zijn project, een technisch specialist die naast zijn werk een hbo-opleiding gaat volgen. Elke zaterdag volgt hij dan klassikale lessen. Zo leuk om te zien dat hij zelf ook actief investeert in zichzelf, zijn toewijding en inzet voor zelfontwikkeling zijn inspirerend. Het persoonlijke opleidingsplan dat we samen voor hem hebben opgesteld helpt hem écht verder groeien, zowel in zijn rol als daarbuiten.”

“Ik vind het echt gaaf om te zien hoe wij dit steeds weer kunnen oppakken. Samen bekijken we jouw wensen en behoeften, zodat we een persoonlijk opleidingsplan kunnen opstellen dat perfect bij jou past. We vinden het belangrijk dat jij binding voelt met je opdrachtgever én met ons. Daarom organiseren we een maandelijkse teamdag op kantoor in Ermelo, zodat jij kan sparren met je Technical Valley-collega’s en waardevolle kennis kunt uitwisselen. Leerzaam én gezellig! Ik vind het ook echt leuk om alle collega’s die vooral extern in de projecten werken beter te leren kennen. Dat is face to face nóg leuker.”

“De collega waar ik het in dit geval over heb heeft ooit voor ons gekozen omdat wij samen werk willen maken van zijn ontwikkeling. Hij koos voor een volledig hbo-programma in plaats van deelcertificaten omdat hij weet dat een volledige inzet hem motiveert de eindstreep te halen. Dat is voor iedereen natuurlijk verschillend. Daarom wil ik graag weten wat jouw drijfveer is! Hoe kan ik je optimaal ondersteunen om jouw doelen te bereiken? Daar samen uitkomen, dat geeft mij echt energie.”

Copyright 2024 - Technical Valley