“Ontwikkeling van mijn collega’s staat op nummer 1”

Collega's vertellen

Bij Technical Valley vinden wij het belangrijk dat jij jouw eigen koers bepaalt. Jessie Overdevest is een van onze collega’s die jou begeleidt en helpt bij de persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Lees hier hoe Jessie dat aanpakt.

Jessie werkt als Field Manager bij Technical Valley. “Een baan die heel mooi aansluit bij mijn achtergrond. Ik heb eerder gewerkt als Intercedent bij een uitzendbureau. Daar had ik een allround functie. Ik voerde sollicitatiegesprekken, stelde kandidaten voor en deed werkbezoeken. Ik schreef ook vacatureteksten en stelde contracten op. Met die ervaring op zak heb ik de overstap gemaakt naar Technical Valley. Ik heb nog steeds een brede functie, maar vooral ook een waarin ik meer tijd heb om collega’s echt verder te helpen.”

“Binnen Technical Valley heb ik eigenlijk een dubbelrol. In de eerste plaats ben ik Field Manager, ik help mijn collega’s in het werkveld. Ik houd me bezig met de begeleiding en coaching van de teamleden die in projecten bij verschillende bedrijven werken. We bespreken het huidige project en de voortgang. Zit je op je plek of ben je toe aan een volgend project? Daarnaast ben ik druk met het uitbreiden van de groep collega’s, dus kruip ik ook in de rol van Recruiter.”

“Technical Valley heeft een eigen ontwikkelplatform, E-volve. Wil je meer ervaring opdoen, dan is daar het Ervaringskompas. Wij begeleiden jou in jouw groei en helpen je naar die volgende stap, zodat jij je lekker op je werk kan focussen. Het E-volve platform biedt ook techniekdagen, en trainingen op het gebied van bijvoorbeeld gesprekstechnieken, timemanagement en assertiviteit. Verder hebben wij verschillende ontwikkelpaden gecreëerd. Zo is goed te zien welk pad iemand zou kunnen bewandelen om van de ene functie door te groeien naar een volgende rol. En welke certificeringen en competenties er nodig zijn voor een hoger niveau. Zo kan jij worden wat je wil in de techniek.”

“We hebben heel veel kennis in huis en die delen we graag”

 

“Wat ik mooi vind is dat we bij Technical Valley met ons eigen opleidingscentrum een ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden kunnen bieden”, vertelt Jessie. “Wij zijn ook nog eens een hechte club waar je onderdeel van kan zijn. Daar komt bij dat we heel veel kennis in huis hebben, je werkt samen met collega’s die knowhow en ervaringen graag delen. We organiseren steeds vaker kennissessies waarbij die kennis makkelijker en natuurlijker wordt uitgewisseld en je fijn met elkaar kan sparren. Collega’s die op projecten werken, zijn die dag dan bij ons op kantoor. Zo kan je echt kennis delen en leren van elkaar.”

Wij bieden continue begeleiding. Jessie beaamt: “Heeft iemand het ergens niet naar de zin, dan doen wij er alles aan om de negatieve factoren weg te nemen. We nemen de knelpunten onder de loep of gaan op zoek naar een nieuwe werkplek of passend project. Onze collega’s vinden het erg fijn om op projectbasis te werken. Projecten met een langere duur of juist kortere projecten. De ontwikkeling van onze collega’s staat op nummer 1. We werken nauw samen met ons opleidingscentrum Quercus Energy Technicians. Als een collega iets nodig heeft, of toe is aan een volgende stap, dan ondernemen we direct actie om hem of haar naar een hoger niveau te tillen.”

“We nemen pas nieuwe collega’s aan als het gevoel van vertrouwen honderd procent is. Pas dan ook verbinden we je aan projecten. We willen vertrouwen geven aan onze collega’s, en vertrouwen uitstralen naar onze klanten. Op die manier weten we zeker dat we samen het verschil kunnen maken.”

“Vertrouwen geven aan collega’s en vertrouwen uitstralen naar klanten, zo maken wij het verschil”

 

 

Copyright 2024 - Technical Valley