“Het is ontzettend leuk om bij een organisatie binnen te komen die groeiende is”

Collega's vertellen

Van monteurs tot werkvoorbereiders en van uitvoerders tot projectmanagers: er is in de techniek een tekort aan tienduizenden vakmensen. Het recruitmentteam van Technical Valley zet zich dagelijks vanuit Ermelo in om dit tekort op te lossen en biedt tegelijkertijd ambitieuze kandidaten een nieuwe carrièrestap in de techniek.

“Wij zijn een organisatie die graag investeert in de ontwikkeling van een ander en dat willen we ook uitstralen”, vertelt Nathan Molenberg (Business line manager bij Technical Valley Professionals). “In samenwerking met onze recruiters kijken we daarom niet alleen naar een cv, maar vooral ook naar iemands talenten en hoe we die samen verder kunnen ontwikkelen. Als een van onze collega’s bij een opdrachtgever is uitgeleerd, gaan we samen op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zo geef je iemand de ruimte om zichzelf continu te blijven uitdagen”, legt Nathan uit.

“Het gaat mij erom dat ik anderen een mooie stap in hun carrière kan bieden.”

Als Recruiter is Eline van der Helm binnen Technical Valley nauw betrokken bij de werving van nieuwe collega’s. Ze sluit zich aan bij de woorden van Nathan. “Onze ‘core business’ is het vinden van de juiste kandidaten voor de juiste vacatures, maar het gaat mij er als Recruiter ook om dat ik anderen een mooie stap in hun carrière kan bieden. Zo kun je echt van betekenis zijn voor iemand.”

Eline maakt sinds haar komst in juli 2020 van dichtbij mee hoe Technical Valley en het recruitmentteam zich blijven ontwikkelen. “Het is ontzettend leuk om bij een organisatie binnen te komen die groeiende is. Je kunt daardoor met z’n allen nadenken over verbeteringen. We krijgen daarin allemaal het woord en er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën.” Eline voelt zich bij Technical Valley op haar plek. “Als je jezelf hier bepaalde ontwikkeldoelen stelt, dan wordt je ook de hulp en ruimte geboden om die doelen te behalen. Dat geeft je extra energie.”

“Je krijgt echt het gevoel dat je het met zijn allen doet en elkaar versterkt.”

Door de hechte samenwerking tussen de business, marketing en recruitment ziet Eline dagelijks hoe verschillende expertises elkaar aanvullen. “We werken veel in projectteams en door die samenwerking krijg je echt het gevoel dat je het met z’n allen doet en elkaar versterkt.”

“Het motiveert enorm om te zien hoe we onszelf continu naar een hoger niveau tillen”, vervolgt Eline. “Het mooie is dat we op verschillende niveaus en in verschillende specialismen mensen een nieuwe carrièrestap bieden. Dat maakt werken bij Technical Valley uitdagend en afwisselend. Ik kijk enorm uit naar de projecten die nog gaan komen!”

Technical Valley groeit en dus staat de deur altijd open voor versterking! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Kom gezellig eens een bak koffie drinken of neem een kijkje op onze vacaturepagina.

 

Copyright 2024 - Technical Valley