“Als Uitvoerder bij Alliander ben ik straks de spin in het web”

Collega's vertellen

René van der Elst en Erik Schaap maken deel uit van de eerste groep van het ontwikkeltraject. Waarom besloten zij deze kans te pakken en hoe ervaren zij het traject?

“Bij mijn vorige werkgever miste ik de bewegingsvrijheid”, legt René uit. “Ik was ook op zoek naar meer zekerheid en daarom sprak dit traject me meteen aan. Er wordt door Technical Valley en Alliander in je geïnvesteerd en je krijgt meteen een vast contract. Het is precies wat ik zocht: vertrouwen, zekerheid en uitdaging.”

Erik ziet het traject als een mooie voorbereiding op het werk. “Je moet het zelf doen, maar wel binnen een team. Iedereen die dit traject volgt vult elkaar goed aan met de ervaringen die we in het verleden al hebben opgedaan. Zo leer je ook van elkaar.”

René kijkt uit naar zijn toekomst bij Alliander. “Ze begeleiden je graag en geen vraag is te gek. Je hebt er warme mensen om je heen, die je een fijne plek binnen de organisatie gunnen. Dat motiveert en is voor mij een enorme stimulans.”

“Als Uitvoerder wil ik straks een goede werksfeer creëren en het beste in mijn collega’s naar boven halen”, vertelt Erik. “Zo kun je na een goede samenwerking tegen elkaar zeggen: het licht brandt door ons.”

Copyright 2024 - Technical Valley