• Werken in de energietechniek.

Energietechniek is het vakgebied wat centraal staat in de energietransitie van Nederland. Als professional binnen dit vakgebied ben je dagelijks bezig met de opwekking, transport en distributie van elektriciteit. Of je bent gespecialiseerd in het ontwerp en onderhoud van nieuwe systemen, zoals transformatoren en generatoren. Het vakgebied energietechniek is heel breed, dus het kan lastig zijn om de specialisatie of werkgever te vinden die het beste bij jou past. Daarom staan jouw ambitie en kwaliteiten centraal bij Technical Valley. Hoe kunnen wij je helpen jouw doelen te bereiken?

Wat kan je van ons verwachten?

Vast contract

Jij kiest niet alleen voor ons, maar wij ook voor jou. We bieden je direct zekerheid, door vanaf dag 1 een samenwerking voor onbepaalde tijd met je aan te gaan.

Kiezen uit de mooiste projecten

We werken al jaren samen met de meest toonaangevende organisatie in de energietechniek. Ben je ergens uitgeleerd? Dan gaan we samen op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Leren in ons eigen opleidingscentrum

In de energietechniek kan je altijd blijven groeien en bij Technical Valley bepaal jij je eigen koers. Welke opleiding of training staat bovenaan jouw lijstje? In het opleidingscentrum begeleiden onze docenten je graag!

Auto van de zaak

Als professional moet je zonder zorgen naar projectlocaties kunnen reizen. Daarom krijg je een auto waar je op kunt vertrouwen, zodat je altijd flexibel en mobiel bent.

Collega’s René en Erik vertellen

René van der Elst en Erik Schaap maken deel uit van het ontwikkeltraject van Technical Valley en Alliander. Waarom besloten zij deze kans te pakken en hoe ervaren zij het traject? “Bij mijn vorige werkgever miste ik de bewegingsvrijheid”, legt René uit. “Ik was ook op zoek naar meer zekerheid en daarom sprak dit traject me meteen aan. Er wordt door Technical Valley en Alliander in je geïnvesteerd en je krijgt meteen een vast contract. Het is precies wat ik zocht: vertrouwen, zekerheid en uitdaging.”

René kijkt uit naar zijn toekomst. “Ze begeleiden je graag en geen vraag is te gek. Je hebt er warme mensen om je heen, die je een fijne plek binnen de organisatie gunnen. Dat motiveert en is voor mij een enorme stimulans.”

Collega Ömerfaruk aan het woord

Ömerfaruk is één van onze collega’s die in het ontwikkeltraject tot uitvoerder zit. Hij werkt samen met zijn team aan het laag- en middenspanningsnet. Dat gaat van een storing aan de straatverlichting tot aan hele dorpen of wijken die zonder stroom zitten. Benieuwd waar uitvoerder Ömerfaruk energie van krijgt in zijn werk? Bekijk de video!

E-volve: ontwikkel je op jouw manier

E-volve is het ontwikkelplatform van Technical Valley. We hebben E-volve opgericht omdat veel collega’s na een tijdje zin krijgen in nieuwe uitdagingen, maar ook hun kennis en ervaring willen blijven gebruiken. Binnen E-volve heb je de ruimte om volledig op jouw kwaliteiten en ambities te concentreren. Samen met je persoonlijke coach stel je een ontwikkelpad op, zodat jij kan blijven groeien en wij de juiste uitdagingen voor je kunnen vinden. Daarnaast kan je op E-volve terecht voor opleidingen, trainingen en kennissessies.

Waar gaan we jou tegenkomen?

De energietransitie vraagt om duurzame en effectieve oplossingen. Hierin speelt de energietechniek een centrale rol. Binnen de energietechniek kan je gaan werken bij installatiebedrijven, elektrotechnische organisaties en bij utiliteitsprojecten. Via Technical Valley werk je mee aan technische projecten die de toekomst van ons energienet bepalen. Bijvoorbeeld de vervanging van openbare verlichting in de wisselspanning naar LED-gelijkspanning. Het vakgebied energietechniek is heel breed, dus wij helpen je graag de specialisatie of werkgever te vinden die het beste bij jou past.

Waar vind je onze collega’s?

Meer weten over functies binnen de Energietechniek? Maak een afspraak met Eline!

Heb je vragen over functies in de Energietechniek of wil je meer weten over wat Technical Valley voor jou kan betekenen? Eline vertelt je er graag alles over tijdens een (digitale) kop koffie!

Copyright 2024 - Technical Valley