• Maak je volgende stap in de ondergrondse infratechniek.

    Ontwikkeltraject

Wat wil jij worden?

Jij bent toe aan jouw volgende stap. Je wil je diploma’s halen en een stabiele toekomst voor jezelf creëren. Al werkend jezelf ontwikkelen, direct salaris en een vast contract voor onbepaalde tijd vanaf dag één. Op 1 november 2024 start Technical Valley het ontwikkeltraject tot Technicus Infratechniek. Tijdens dit traject haal jij je mbo 4-diploma Technicus Elektrotechniek en diploma Uitvoerder Ondergrondse Infratechniek. Het mooie van dit traject, jij kiest uiteindelijk zelf wat je wil worden: uitvoerder, werkvoorbereider, engineer of werkverantwoordelijke? Maak jouw nieuwe stap in de ondergrondse infratechniek!

Uitvoerder infratechniek

Werken, ontwikkelen en salaris vanaf dag één

Samen met je nieuwe collega’s start je op 1 november met het kosteloze ontwikkeltraject Technicus Infratechniek. Tijdens dit ontwikkeltraject word jij klaargestoomd voor je leidinggevende functie. Het hele traject is erop gericht om jou zo snel mogelijk zelfstandig te laten werken. Je gaat de opleidingen volgen en doet snel ervaring op in de praktijk. De eerste 18 weken krijg je theorie- en praktijklessen op onze bedrijfsschool Quercus Energy Technicians in Ermelo. Afhankelijk van jouw voorkeur word je opgeleid tot uitvoerder, werkvoorbereider, engineer of werkverantwoordelijke. We zorgen samen voor de ontwikkeling op het gebied van leidinggeven, communiceren, organisatiesensitiviteit en coachende vaardigheden. Tijdens het ontwikkeltraject haal je jouw mbo 4-diploma Technicus Elektrotechniek en diploma Uitvoerder Ondergrondse Infratechniek. 

Werkvoorbereider infratechniek

Wat krijg ik als ik kies voor dit traject?

  • Zekerheid: direct een vast contract voor onbepaalde tijd bij Technical Valley, gevolgd door een vast contract voor onbepaalde tijd bij je opdrachtgever;
  • Kosteloos je mbo-4 diploma Technicus Elektrotechniek, diploma Uitvoerder Ondergrondse Infratechniek én certificeringen en trainingen behalen;
  • Salaris vanaf dag één: je start met een salaris van €3.500 bruto per maand op basis van 38 uur;
  • Een auto van de zaak die je ook privé mag rijden, een laptop en een telefoon;
  • Maar liefst 38 vrije dagen: 25 vakantiedagen per jaar, plus nog eens 13 ADV dagen;
  • Een carrière in de aannemerij en een mooie toekomst in de energietransitie.

Welke functie kies jij?

Met je mbo 4-diploma Technicus op zak kan jij verschillende kanten op. Je kan werken als uitvoerder, engineer, werkvoorbereider of werkverantwoordelijke.

Misschien weet je nog niet helemaal welke functie het best bij jou past. Wij helpen je daar graag mee! Tijdens het sollicitatieproces maak je een assessment. Dit assessment helpt jou ook met het krijgen van inzicht welke functie het best bij jou past op basis van je kwaliteiten en voorkeuren.

 

Uitvoerder Werkvoorbereider Engineer Werkverantwoordelijke

Met je mbo 4-diploma Technicus Elektrotechniek op zak kan jij aan het werk in de ondergrondse infratechniek. Werk jij graag wat meer buiten? Dan kan je aan het werk als uitvoerder of werkverantwoordelijke. Wil jij meer binnen aan het werk? Dan kan je ook als engineer of werkvoorbereider aan het werk in de ondergrondse infratechniek!

Wat doet Technical Valley voor jou?

Aan het begin van het ontwikkeltraject zorgt Technical Valley ervoor dat jij voldoende kennis in je rugzak hebt om als uitvoerder, werkvoorbereider of engineer aan de slag te gaan. Zo ben je goed voorbereid op deze nieuwe stap in je carrière. Naast het ontwikkelen van de benodigde hard- en softskills, bieden de docenten in de eerste drie maanden veel ruimte voor interactie en het delen van eigen ervaringen.

Met dit ontwikkeltraject wil Technical Valley jou ontzorgen en zekerheid geven. We bieden je direct een vast contract en continue begeleiding. Door ervoor te zorgen dat jij je op je plek voelt, krijg je alle ruimte om je te richten op jouw ontwikkeling als engineer, uitvoerder of werkvoorbereider.

Ik vertel je graag meer!

Heb je vragen over dit ontwikkeltraject of over het werken in de infratechniek? Ik beantwoord ze graag! Je kunt mij telefonisch of via WhatsApp bereiken op 06-53619639.

Waar wil jij werken?

Werkverantwoordelijke Infratechniek (ontwikkeltraject)

Amsterdam €3500 Vast 32-40 uur

Een dynamische rol in de ondergrondse infratechniek, die heb je als werkverantwoordelijke zeker! Al werkend jezelf ontwikkelen en salaris en een vast contract vanaf dag één tijdens dit ontwikkeltraject. Bijdragen aan de energietransitie en investeren in jouw ontwikkeling én in die van je collega’s.

Bekijk de vacature

Uitvoerder Infratechniek (ontwikkeltraject)

Zwolle €3500 Vast 32-40 uur

Jij bent toe aan jouw volgende stap. Je wil je diploma’s behalen en een stabiele toekomst voor jezelf creëren. Al werkend jezelf ontwikkelen, salaris en een vast contract vanaf dag één. Je bent graag van A tot Z verantwoordelijk voor verschillende projecten in de ondergrondse infra. Dan is dit ontwikkeltraject tot uitvoerder jou op het lijf geschreven!

Bekijk de vacature

Werkvoorbereider Infratechniek (ontwikkeltraject)

Rotterdam €3500 Vast 32-40 uur

Jij wil bijdragen aan de ondergrondse infra én op kantoor werken. Je vindt het fijn om alles rondom projecten te plannen en te regelen. Laat die voorbereiding maar aan jou over! Al werkend jezelf ontwikkelen, salaris en een vast contract vanaf dag één. Dit ontwikkeltraject helpt jou bij je volgende stap tot werkvoorbereider.

Bekijk de vacature

Engineer Infratechniek (ontwikkeltraject)

Nederland €3500 Vast 32-40 uur

Jij bent klaar voor je volgende stap, wil je diploma’s behalen en een stabiele toekomst opbouwen. Ontwikkel jezelf terwijl je werkt, met salaris en een vast contract vanaf dag één. Als engineer zijn de ontwerpen bij jou in goede handen! Dit ontwikkeltraject gaat je hier nog verder in versterken.

Bekijk de vacature
Copyright 2024 - Technical Valley