• Maak jij de overstap naar de techniek? Word Werkvoorbereider!

Omdat je altijd al van een veelzijdige baan in de techniek hebt gedroomd!

Technical Valley start in samenwerking met ADS Groep een omscholingstraject tot Werkvoorbereider. Dit omscholingstraject biedt jou de kans om zonder technisch diploma de overstap te maken naar een baan in de techniek. In dit geval niet zomaar een baan: jij gaat een serieuze bijdrage leveren aan de uitdagingen die we in Nederland hebben in het watermanagement. Niet onbelangrijk, het omscholingstraject is kosteloos én je ontvangt vanaf dag 1 al salaris!

Riool

Dit traject is al gestart. Ben je nieuwsgierig naar de actuele ontwikkeltrajecten en jouw mogelijkheden? Kijk snel verder!

Wat doet een Werkvoorbereider precies?

Een omscholingstraject tot Werkvoorbereider? Ik hoor je denken, maar wat doet een Werkvoorbereider dan precies? In deze video vertellen Sven Mulder en Ruben Mensink hier alles over.

Inhoud ontwikkeltraject

Het bijzondere van dit traject is dat je technische kennis en praktijkervaring opdoet, vergelijk het met een traineeship. Al werkende word je in 2 jaar tijd opgeleid tot Werkvoorbereider. Je collega’s nemen je helemaal mee in de rol van Werkvoorbereider en je behaalt verschillende technische certificaten.

In de eerste 10 weken krijg je de basiskennis mee om als Werkvoorbereider in de techniek aan de slag te kunnen. Na deze 10 weken ga je in de praktijk bij ADS Groep Water in Goor aan het werk. Vervolgens werk je 2 jaar binnen verschillende afdelingen. Je gaat veel werken met, en vooral ook leren van je collega’s. Deze collega’s nemen je mee op de verschillende afdelingen van Calculatie, Engineering, Uitvoering, Werkvoorbereiding Civiel, Werkvoorbereiding Werktuigbouw tot Werkvoorbereiding Toelevering Water.

ADS Hogedrukpompstation drinkwaterzuivering

Wat levert dit ontwikkeltraject jou op?

  • Zekerheid: een contract gedurende het ontwikkeltraject bij Technical Valley, gevolgd door een vast contract bij ADS Groep.
  • Ontwikkeling: maximale begeleiding en coaching gedurende het ontwikkeltraject, zowel door Technical Valley als ADS Groep.
  • Een betaald traject op hard- én softskill gebied.
  • Een laptop en telefoon.
  • Vanaf dag 1 van het ontwikkeltraject een knap salaris tussen de €2.400,- en €3.400,-, op basis van de CAO Metaal en Techniek.
  • Een 40-urige werkweek met 13 ADV-dagen.
  • Een auto gedurende de eerste 10 weken van het ontwikkeltraject bij Technical Valley.

Watervoorziening steeds grotere uitdaging

Buiten de kans voor een nieuwe carrière stap biedt dit omscholingstraject ook een kans om een bijdrage te leveren aan het toekomstbestendig maken van het waterbeheer in Nederland. Door de langere en drogere zomers zijn er de komende jaren duurzame oplossingen nodig voor bijvoorbeeld ons drink- en oppervlaktewater. Om dit te realiseren worden er in de komende jaren veel nieuwe projecten gestart door ADS Groep Water. Zo krijg jij als nieuwe Werkvoorbereider direct de kans om een bijdrage te leveren aan de toekomst van Nederland.

ADS renovatie gemaal

Ik vertel je graag meer!

Heb je vragen over dit ontwikkeltraject of over het werken als Werkvoorbereider? Ik beantwoord ze graag! Je kunt me telefonisch of via WhatsApp bereiken op 06-53959126.

Neem hier contact met ons op:

Copyright 2024 - Technical Valley