• Maak je volgende stap in de infratechniek!

  Ontwikkeltraject

Groei door tot Uitvoerder of Werkverantwoordelijke

Omdat jij blij wordt van de ondergrondse infratechniek en je hier verder in wil ontwikkelen. Technical Valley start samen met Van Vulpen en Infra Kennis een nieuw ontwikkeltraject tot Uitvoerder en Werkverantwoordelijke. Het hele traject is erop gericht om jou al werkend snel te laten groeien in jouw nieuwe rol. Tijdens het traject haal jij je mbo-4 diploma Technicus, diploma Uitvoerder en verschillende certificaten. Stap nu in dit ontwikkeltraject en maak carrière als Uitvoerder of Werkverantwoordelijke!

Eerste monteur elektotechniek

Dit traject is al gestart. Ben je benieuwd naar de actuele ontwikkeltrajecten en jouw mogelijkheden? Kijk snel verder!

Werken, ontwikkelen en salaris vanaf dag één

Samen met een groep nieuwe collega’s start je met het voor jou kosteloze ontwikkeltraject. Vanaf de start ontvang jij direct salaris. Aan het begin van het traject word je in 13 weken opgeleid om als Uitvoerder of Werkverantwoordelijke aan de slag te gaan. Daarna ga jij direct het werkveld in en ga je in de praktijk aan het werk bij de aannemer die jij hebt gekozen. Dat kan Infra Kennis of Van Vulpen zijn.

Wat krijg ik als ik kies voor dit traject?

 • Zekerheid: gelijk een vast contract voor onbepaalde tijd;
 • Direct salaris: jij ontvangt vanaf de start salaris van €3.500 bruto per maand;
 • Diploma: jij haalt kosteloos jouw mbo-4 diploma Technicus Elektrotechniek en diploma Uitvoerder Ondergrondse Infratechniek;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak die je privé mag rijden;
 • Je haalt verschillende certificaten
 • 38 vrije dagen: 25 vakantiedagen per jaar, plus nog eens 13 ADV-dagen;
 • Een betaald traject op hard- én softskillgebied;
 • Een carrière als leidinggevende in de aannemerij en een mooie toekomst in de energietransitie.

Uitvoerder

Als Uitvoerder houd je overzicht over jouw lopende projecten in de ondergrondse infra. Je zorgt op een efficiënte, veilige en milieu verantwoorde wijze ervoor dat de overeengekomen afspraken ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. Je bent er verantwoordelijk voor dat de kabels en leidingen op de juiste plekken in de grond terecht komen. Als Uitvoerder ben je zowel binnen als buiten een echte teamspeler. Jij bent verantwoordelijk voor de veiligheid en kwaliteit in de voorbereiding en uitvoering van technische en civiele opdrachten. Werkzaamheden die daarbij horen zijn:

 • Het organiseren van de uitvoering op hoofdlijnen;
 • Het verzorgen van kwaliteitscontroles;
 • De verantwoordelijkheid voor winst/verlies op je projecten.

Werkverantwoordelijke

Voor jou staat veiligheid op de eerste plaats! Jij zorgt ervoor dat de collega’s die jij ’s ochtends begroet, ’s middags ook weer veilig en gezond naar huis kunnen. Als Werkverantwoordelijke werk je zowel op kantoor als buiten op jouw projectlocaties. Jij bent de opdrachtgever van en verantwoordelijk voor alle activiteiten in het Laag- en Middenspanningsnetwerk. Door jouw opleiding en kennis ben jij ook degene die schakelhandelingen en werkzaamheden in de stations en aan de elektriciteitsnetten mag uitvoeren. Dat doe je zelf, of jij assisteert je collega monteurs. Een greep uit jouw werkzaamheden zijn:

 • Het maken van raamcontracten, werk- en schakelplannen;
 • Het opstellen van werkplannen, het toetsen van gemaakte werkplannen en het juist uitvoeren hiervan;
 • De PBM’s en andere veiligheidsmiddelen en het juiste gebruik hiervan.

Werken bij Infra Kennis

Als Werkverantwoordelijke bij Infra Kennis heb je een zeer brede functie. Je hebt veel contact met de Monteurs buiten en bent dagelijks in contact met de Uitvoerder en Werkvoorbereider. Wil je inhoudelijk meer weten over wat een Werkverantwoordelijke allemaal doet? En ben je benieuwd hoe het werken bij Infra Kennis eruit ziet? Melissa neemt je mee in een werkdag van Erwin, die als Werkverantwoordelijke bij Infra Kennis/Van Voskuilen werkt. Nieuwsgierig? Bekijk de video!

Werken bij Van Vulpen

Hoe ziet een werkdag bij Van Vulpen eruit? Aniek, onze Recruiter, gaat in gesprek met Joeri. Hij werkt als Werkverantwoordelijke bij Van Vulpen en kan als geen ander vertellen over deze functie en alles wat erbij komt kijken. Naast de gas- of elektrotechnische kant van het werk, is hij verantwoordelijk voor de veiligheid van zichzelf en zijn collega’s. Hij schakelt dagelijks met zijn teams van Monteurs, de Uitvoerder en de Werkvoorbereider en is veel onderweg van project naar project. Kortom, een heel afwisselende baan met veel vrijheid! Ook nieuwsgierig geworden? Check de video!

Waar ga jij werken?

Werken bij Infra Kennis Werken bij Van Vulpen

 

Jouw werk als Uitvoerder/Werkverantwoordelijke is erg gevarieerd. Het ene moment sta je buiten bij projecten, het andere moment ben je binnen bezig met het maken van bijvoorbeeld werkplannen. Als Uitvoerder/Werkverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor de veiligheid en kwaliteit van de projecten in de ondergrondse infratechniek. Daarnaast zorg je ervoor dat alle kabels en leidingen op de juiste plek in de grond terechtkomen. Jij zorgt ervoor dat de collega’s die je ‘s ochtends begroet, ‘s middags weer veilig naar huis kunnen!

 

 

Wat doet Technical Valley voor jou?

Aan het begin van het ontwikkeltraject zorgt Technical Valley ervoor dat jij voldoende kennis in je rugzak hebt om als Uitvoerder/Werkverantwoordelijke aan de slag te gaan. Zo ben je goed voorbereid op deze nieuwe stap in je carrière. Naast het ontwikkelen van de benodigde hard- en softskills, bieden de docenten in de eerste drie maanden veel ruimte voor interactie en het delen van eigen ervaringen.

In de eerste fase zoeken we meteen de verbinding met jouw toekomstige praktijkbegeleider en teamleider bij Van Vulpen of Infra Kennis. Zo weet jij direct waar je straks aan  toe bent. Daarnaast kunnen we zo samen met jouw toekomstige werkgever veel aandacht blijven besteden aan jouw persoonlijke wensen en ontwikkeling.

Vanaf jouw eerste werkdag bij Van Vulpen of Infra Kennis ligt onze focus nog meer op de persoonlijke begeleiding. We komen op locatie bij je langs en blijven evalueren, met jou en met je teamleider. Mede door het organiseren van terugkomdagen en coaching sessies staan we tijdens het traject altijd voor je klaar.

Met dit ontwikkeltraject wil Technical Valley jou ontzorgen en zekerheid geven. We bieden je direct een vast contract en continue begeleiding. Door ervoor te zorgen dat jij je op je plek voelt, krijg je alle ruimte om je te richten op jouw ontwikkeling als Werkverantwoordelijke bij Van Vulpen of Infra Kennis.

Ik vertel je graag meer!

Heb je vragen over dit ontwikkeltraject of over het werken in de infratechniek? Ik beantwoord ze graag! Je kunt mij telefonisch of via WhatsApp bereiken op 06-30 11 02 01.

Copyright 2024 - Technical Valley