• Worden wat jij wil in de infratechniek!

    Ontwikkeltraject

Uitvoerder of Werkvoorbereider?

Omdat jij blij wordt van de ondergrondse infratechniek en je hier verder in wilt ontwikkelen. Technical Valley start samen met Van Voskuilen een nieuw ontwikkeltraject tot Uitvoerder of Werkvoorbereider. Gedurende het traject haal je jouw mbo 4-diploma Technicus Elektrotechniek en het diploma Uitvoerder Ondergrondse Infratechniek. Het mooie van dit ontwikkeltraject: jij bepaalt uiteindelijk in welke functie je terecht komt. Wil jij aan het werk als Uitvoerder of Werkvoorbereider? Jij kan worden wat je wilt in de ondergrondse infratechniek!

Dit traject is al gestart. Ben je nieuwsgierig naar de actuele ontwikkeltrajecten en jouw mogelijkheden? Kijk snel verder!

Werken, leren en salaris vanaf dag één

In dit ontwikkeltraject ontvang je vanaf dag één salaris. In de eerste 13 weken krijg je bij Technical Valley je theoretische en praktische basiskennis mee. Hierna gaat jouw BPV-periode (beroepspraktijkvorming) van start. In dit ontwikkeltraject staan vakleer en praktijkvorming centraal. Daarnaast zorgen we samen voor een verdere ontwikkeling op het gebied van leidinggeven, communiceren, organisatiesensitiviteit en coachende vaardigheden.

Wat krijg ik als ik kies voor dit traject?

  • Zekerheid: een vast contract voor onbepaalde tijd gedurende het ontwikkeltraject bij Technical Valley, gevolgd door een vast contract voor onbepaalde tijd bij Van Voskuilen.
  • De kans om kosteloos jouw mbo-4 diploma Technicus Elektrotechniek en diploma Uitvoerder Ondergrondse Infratechniek te halen.
  • Ontwikkeling: maximale begeleiding en coaching, aangeboden door Van Voskuilen en Technical Valley.
  • Een betaald traject op hard- én softskill gebied.
  • Direct salaris: je start met een salaris van €3.500 bruto per maand.
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak die je ook privé mag rijden, een laptop en een telefoon.
  • 38 vrije dagen: 25 vakantiedagen per jaar, plus nog eens 13 ADV dagen.
  • Een carrière als leidinggevende in de aannemerij en een mooie toekomst in de energietransitie.

Uitvoerder bij Van Voskuilen

Als Uitvoerder houd je overzicht over jouw lopende projecten in de ondergrondse infra. Dit doe je door zowel met opdrachtgevers en leveranciers als met collega’s goed en duidelijk te communiceren en verwachtingen te managen. Je hebt een verantwoordelijke en afwisselende functie. Als Uitvoerder werk je in een functie waarin jij lekker veel buiten werkt. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding aan het uitvoerende personeel. In dit ontwikkeltraject zorgen wij ervoor dat jij helemaal wordt klaargestoomd voor deze leidinggevende functie. Bij Van Voskuilen werk je voor uiteenlopende opdrachtgevers, zoals bijvoorbeeld: Alliander, Eneco, Enexis, Stedin en Vitens.

Werkvoorbereider bij Van Voskuilen

Als Werkvoorbereider ben je onmisbaar in de voorbereiding van nieuwe projecten. Je hebt een echte regelfunctie en bent bepalend voor het succes van je projecten in de ondergrondse infra. Jij bent verantwoordelijk voor het juist inkopen van materialen, de planning van monteurs, de afstemming en het contact met onderaannemers, gemeenten en bewoners. Kortom: jij bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van projecten. Je werkt grotendeels op kantoor. Af en toe ga je langs bij jouw projecten en collega’s op locatie. Bij Van Voskuilen werk je voor uiteenlopende opdrachtgevers, zoals bijvoorbeeld Alliander, Eneco, Enexis, Stedin en Vitens. Tijdens het ontwikkeltraject ga jij de benodigde opleidingen volgen en tegelijkertijd praktijkervaring opdoen. Na twee jaar ben jij helemaal klaar om jezelf verder te ontwikkelen als Werkvoorbereider!

Van Voskuilen: door mensen, voor mensen

Sterk, Sociaal en Innovatief: dat zijn de kernwaarden van Van Voskuilen. Reken op een sociaal bedrijf waar de mens centraal staat. “Door mensen, voor mensen” is niet voor niets de lijfspreuk van Van Voskuilen. Je werkt in een familiebedrijf met meer dan 500 enthousiaste en goed opgeleide collega’s.

Wil je een eerste indruk krijgen? Deze UnderCoverBoss video laat jou alvast zien hoe de sfeer op het werk is.

Wat doet Technical Valley voor jou?

Aan het begin van het ontwikkeltraject zorgt Technical Valley ervoor dat jij voldoende kennis in je rugzak hebt om als Uitvoerder of Werkvoorbereider aan de slag te gaan. Zo ben je goed voorbereid op deze nieuwe stap in je carrière. Naast het ontwikkelen van de benodigde hard- en softskills, bieden de docenten in de eerste drie maanden veel ruimte voor interactie en het delen van eigen ervaringen.

In de eerste fase zoeken we meteen de verbinding met jouw toekomstige praktijkbegeleider en teamleider bij Van Voskuilen. Zo weet jij direct waar je straks aan  toe bent. Daarnaast kunnen we zo samen met Van Voskuilen veel aandacht blijven besteden aan jouw persoonlijke wensen en ontwikkeling.

Vanaf jouw eerste werkdag bij Van Voskuilen ligt onze focus nog meer op de persoonlijke begeleiding. We komen op locatie bij je langs en blijven evalueren, met jou en met je teamleider. Mede door het organiseren van terugkomdagen en coaching sessies staan we tijdens het traject altijd voor je klaar.

Met dit ontwikkeltraject wil Technical Valley jou ontzorgen en zekerheid geven. We bieden je direct een vast contract en continue begeleiding. Door ervoor te zorgen dat jij je op je plek voelt, krijg je alle ruimte om je te richten op jouw ontwikkeling als Uitvoerder of Werkvoorbereider bij Van Voskuilen.

Werken in de wereld van leidingen en kabels, dat is werken bij Van Voskuilen. Een echte specialist in boven- en ondergrondse infra. Jouw werk: projecten in de aanleg en onderhoud van de infrastructuur voor gas-, water-, elektra- en telecom. Samen zorg je dat de opdrachtgever en eindgebruiker centraal staan. Werk waarin jij het verschil kan maken.

Ik vertel je graag meer!

Heb je vragen over dit ontwikkeltraject of over het werken in de infratechniek? Ik beantwoord ze graag! Je kunt mij telefonisch of via WhatsApp bereiken op 06-53959126.

Copyright 2024 - Technical Valley