• Uitvoerder/ Werkverantwoordelijke Elektrotechniek

Omdat jij vrijheid, flexibiliteit en afwisseling belangrijk vindt in jouw werk

Als uitvoerder/werkverantwoordelijke bij Alliander vervul jij een belangrijke dubbelrol. Veiligheid staat voor jou op nummer één en tegelijkertijd stuur je het team van monteurs aan. Je werk is lekker afwisselend, je werkt zowel binnen als buiten. Je hebt veel contact met klanten, aannemers en natuurlijk je collega’s. Jouw focus ligt op het realiseren van grote, complexe projecten.

Uitvoerder elektrotechniek

Inhoud van het traject

Samen met een groep nieuwe collega’s start je met dit voor jou kosteloze ontwikkeltraject. Een traject waarin je vanaf dag één salaris ontvangt. Niet onbelangrijk, de lessen vinden plaats onder werktijd. Geen avondschool dus. In 13 weken word je klaargestoomd voor het werk van uitvoerder. Hierbij staan vakleer en praktijkvorming centraal. Daarnaast zorgen we samen voor ontwikkeling op het gebied van leidinggeven, communiceren, organisatiesensitiviteit en coachende vaardigheden. Na deze eerste periode ga jij direct in de praktijk aan het werk en zal je vervolgens weer verder leren van je praktijkbegeleider. Na twee jaar ben je al een heel eind op weg om zelfstandig als uitvoerder/werkverantwoordelijke complexe projecten in goede banen leiden. Technical Valley start meerdere keren per jaar met dit ontwikkeltraject.

Uitvoerder elektrotechniek

Krijg jij hier energie van?

Uitvoerder/werkverantwoordelijke afdeling ‘Grootverbruik, Reconstructies en Netten’

Wat kan je verwachten als je komt te werken als uitvoerder/werkverantwoordelijke op de afdeling ‘Grootverbruik, Reconstructies en Netten’? Bij deze afdeling is er sprake van nieuwe aanleg van het net, reconstructies en nieuwe aansluitingen. Denk hierbij aan een rotonde die helemaal wordt verbouwd waardoor de bekabeling ook verlegd moet worden. Je gaat werken aan uiteenlopende projecten van enkele weken tot enkele maanden. Omdat je verschillende projecten tegelijkertijd oppakt, is het van groot belang dat jij goed kan plannen en ten allen tijde het overzicht bewaart.

Uitvoerder/werkverantwoordelijke afdeling ‘Storing en Onderhoud’

De naam zegt het al, je gaat je bezighouden met verschillende onderhoudsprojecten. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor projecten waarbij urgente en niet urgente storingen centraal staan. Projecten in de laagspanning hebben bijvoorbeeld betrekking op de openbare verlichting. Deze projecten zijn van relatief korte duur en kunnen vrij wat hectiek met zich meebrengen. Daarom is het van groot belang dat jij goed kan schakelen en snel reageert. Gelukkig omschrijf jij jezelf als stressbestendig! Jij vindt het juist leuk als er veel en tegelijkertijd op je af komt. En lekker afwisselend, want je werkt zowel binnen als buiten.

Wat krijg je als je dit traject gaat volgen?

 • Zekerheid: direct een vast contract gedurende het ontwikkeltraject bij Technical Valley, gevolgd door een vast contract bij Alliander;
 • Ontwikkeling: maximale begeleiding en coaching gedurende een kosteloos ontwikkeltraject, aangeboden door Technical Valley en Alliander;
 • Certificeringen en trainingen op zowel hard- als softskill gebied;
 • Een mooi salaris: je functie is ingeschaald conform de cao Energie Netwerkbedrijven (NWb). Je start bij ons met een salaris tussen de €4.006  en €4.438  (inclusief eindejaarsuitkering en compensatietoeslag, exclusief vakantiegeld);
 • Je kunt doorgroeien naar Uitvoerder C met een salaris tot €5.798,-;
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak die je ook privé mag rijden;
 • Een 32- tot 40-urige werkweek met 13 adv-dagen bij een fulltime dienstverband (40 uur);
 • Een carrière als leidinggevende in de energietechniek.

Tijdens dit op maat gemaakte ontwikkeltraject leiden wij je op om de veiligheid en kwaliteit van aanleg, maar ook onderhouds- en storingsopdrachten te managen. Met dit kosteloze traject vul je je rugzak met kennis en kunde die je als uitvoerder bij Alliander nodig hebt. Je krijgt veel ruimte voor interactie en het delen van jouw eigen ervaringen. Technical Valley geeft jou de zekerheid om door te groeien en biedt je baangarantie voor de toekomst.

Een dag op pad met drie uitvoerders

Stel je eens voor: een dag op pad met drie uitvoerders in opleiding. Een unieke kans om een kijkje te nemen in het leven van professionals die verantwoordelijk zijn voor het beheren en coördineren van complexe projecten. We hebben een exclusieve videoreeks samengesteld waarin je dat precies kunt ervaren. In deze video’s volgen we de 3 uitvoerders een dag lang, terwijl ze verschillende locaties bezoeken en ons meenemen in hun dagelijkse taken en verantwoordelijkheden.

 

 • Uitvoerder/werkverantwoordelijke Richard neemt je mee in een gemiddelde werkdag. Zijn functie biedt hem de perfecte balans tussen binnen en buiten werken, waardoor hij actief betrokken is bij alle lopende projecten. Hij ziet toe op de veiligheid van zijn collega’s en de omgeving. Van schakelen met de aannemer tot het aansturen van het team van monteurs. Het werk kent veel variatie, verantwoordelijk- en zelfstandigheid.

 • Als voormalig zelfstandig ondernemer is Quintin gewend aan veel vrijheid in zijn werk, gelukkig ervaart hij die bij Liander ook. Hij maakt nu een mooie leercurve door bij deze netbeheerder en geniet vooral van de afwisseling en de verantwoordelijkheid die hij heeft.

 • Roy werkte altijd al in de elektrotechniek en is van de functie van monteur doorgegroeid naar die van werkvoorbereider. Nu mag hij zichzelf uitvoerder/werkverantwoordelijke bij Liander noemen. Hij is verantwoordelijk voor de veiligheid en is nauw betrokken bij het organisatorische gedeelte van het werk. Roy is gestart met het ontwikkeltraject tot uitvoerder omdat hij meer afwisseling en uitdaging wilde in zijn werk.

Welke certificaten ga je behalen?

 • BEI BLS WV LS distributie
 • BEI BHS VOP MS
 • BEI WV MS distributie
 • VCA-VOL
 • BHV
 • Veilig werken langs de weg
 • Werken in- en met een verontreinigde bodem
 • Schakelcursus laagspanning en middenspanning
 • Asbestherkenning
 • Competentietraining
 • Algemene elektrotechniek incl. transport en distributie
Uitvoerder elektrotechniek

Werk waar jij energie van krijgt

Als uitvoerder heb je een breed takenpakket, van de voorbereiding op kantoor tot de verantwoordelijkheid op locatie. Moet een deel van een straat opnieuw bekabeld worden? Jij maakt de werk- en schakelplannen en neemt contact op met de gemeente en eventuele onderaannemers. Je stuurt jouw team van monteurs aan en houdt de planning in de gaten. Aan het einde van de dag ligt de straat er weer netjes in en is de klus geklaard. Op naar de volgende uitdaging!

Over Alliander

Alliander bestaat uit verschillende bedrijven, waaronder Liander, Entrnce, Dep, Firan, Qirion en Qterra. Met 8.000 vakmensen onderhouden, beheren en vernieuwen zij in een derde van Nederland het energienet. Dit maakt Alliander de grootste netbeheerder van Nederland. Daarnaast bedenkt en realiseert Alliander innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken op het gebied van de energietransitie. Zo maken zij samen het energienet in een groot deel van Nederland klaar voor de toekomst. Samen met jou wil Alliander het onmogelijke mogelijk maken.

Als uitvoerder kom je te werken voor het onderdeel Liander. Netbeheerder Liander heeft de wettelijke taak het gas- en elektriciteitsnet te beheren en te ontwikkelen.

Alliander uitvoerder

Wat doet Technical Valley voor jou?

Aan het begin van het ontwikkeltraject vult Technical Valley jouw rugzak met de kennis en kunde die je als uitvoerder nodig hebt, zodat je goed voorbereid bent op deze nieuwe stap in je carrière. In deze fase zoeken we ook al meteen de verbinding met jouw toekomstige praktijkbegeleider én teamleider bij Alliander. Zo weet jij direct waar je straks aan toe bent.

Vanaf jouw eerste werkdag bij Alliander ligt onze focus nog meer op persoonlijke begeleiding. We komen op locatie langs en blijven evalueren, met jou en met je teamleider. Met dit ontwikkeltraject wil Technical Valley jou ontzorgen en zekerheid geven. We bieden je een vast contract, een auto van de zaak en continue begeleiding.

Ik vertel je graag meer!

Heb je vragen over dit ontwikkeltraject of over het werken in de elektratechniek? Ik beantwoord ze graag! Je kunt mij telefonisch of via WhatsApp bereiken op 06-30 89 31 27.

Veelgestelde vragen

 • Hoelang duurt de opleiding?

 • Wat is het salaris?

 • Krijg je direct een vast contract?

 • Krijg je een auto van de zaak?

 • Wat is het werkgebied?

Copyright 2024 - Technical Valley