• Niet zomaar een recruitmentbaan.

Recruiter bij Technical Valley

Letterlijk niet zomaar een recruitmentbaan! Jij bent het eerste contact voor technici in hun stap naar een nieuwe uitdaging. Je biedt je nieuwe collega’s niet alleen een baan, maar een hele nieuwe toekomst. Je helpt anderen met groeien en tegelijkertijd kan jij jezelf verder ontwikkelen. Lees verder en ontdek waarom het werken als recruiter bij Technical Valley meer is dan een recruitmentbaan.

Veelzijdig en betrokken

Als recruiter help je mensen en geef jij ze de kans om te groeien in de techniek. Je werkt mee aan het hele recruitmentproces: van het vinden van de juiste kandidaat tot de start van een nieuwe collega. Je begeleidt je aanstaande collega’s letterlijk in hun keuze voor een volgende stap. Bijvoorbeeld, omdat jij ze zonder de juiste achtergrond toch kan laten starten in de baan en aan een diploma helpt.

Jouw baan als recruiter bij Technical Valley is veelzijdig. Vanuit de teams waarin je samenwerkt ben je volledig betrokken. Van het maken van de wervingsplannen tot de ontwikkeling van de marketingacties. Van het bespreken van testresultaten tot het bespreken van contractvoorstellen. Wellicht speel je zelfs een rol in één van de wervingsvideo’s!

De regie over je eigen loopbaan

We helpen niet alleen onze kandidaten groeien, ook jouw eigen ontwikkeling vinden we belangrijk! Daarvoor hebben we E-volve in het leven geroepen. Met dit ontwikkelprogramma kun je leren in je eigen tempo. E-volve is bedoeld om je carrière een extra boost te geven. Eindelijk die training of cursus doen die je altijd al wilde volgen!

Samen kijken we hoe we jouw toekomst bij Technical Valley vorm kunnen geven. Intern zijn daar voldoende mogelijkheden voor. Wil jij, naast het werk als recruiter, graag de begeleiding van kandidaten in onze werk-leertrajecten op je nemen? Gaan we regelen! Of voel je je meer thuis in de detachering en wil je graag samen met onze collega’s hun loopbaan en groei afstemmen en de best passende projecten voor ze vinden? Ook dat is mogelijk. Jij hebt de regie over jouw loopbaan.

Recruiter

Wij versnellen de energietransitie. Zo werken we samen aan een betere toekomst, voor de mensen om ons heen, voor onszelf en voor ons klimaat.

De magie van Technical Valley

Bij Technical Valley krijg je de kans om talent te ontdekken. Het talent van jezelf en die van je (aanstaande) collega’s. Je bouwt aan sterke en langdurige relaties, met zowel kandidaten als de bedrijven waar we mee samen werken. Door onze unieke aanpak en slimme oplossingen, bijvoorbeeld de werk-leertrajecten, vergroten wij kansen van mensen op de arbeidsmarkt. Wij lossen de tekorten op de technische arbeidsmarkt echt op! Wij bieden baan- en werkzekerheid en daardoor een nieuwe toekomst.

Samen versnellen wij de energietransitie. Zo werken we met elkaar aan een betere toekomst, voor de mensen om ons heen, voor onszelf en voor ons klimaat. Onze energie, betrokkenheid en deskundigheid vormen de fundering voor onze daadkracht. Wij zijn bedenkers én afmakers.

Recruiter

De kracht van samenwerken

Wij doen het allemaal niet alleen! We werken veel samen, met de collega’s binnen Technical Valley en ook met de collega’s van onze zusterbedrijven Eurotemp en Quercus Energy Technicians. Iedereen heeft zijn eigen expertise, en door onze samenwerking kunnen we gebruik maken van het beste van wat elke collega en ieder bedrijf te bieden heeft. Welke recruiter kan er bijvoorbeeld zeggen dat er een eigen bedrijfsschool aan huis is? Een recruiter bij Technical Valley! 😊

Wij zijn een bron van energie.

In Nederland staan we voor een van de grootste uitdagingen: de energietransitie. Dit vraagt om de overstap naar nieuwe energiesystemen die beter passen bij de vraag van onze samenleving en de realiteit van vandaag. Technical Valley versnelt de energietransitie met een team van professionals die bijdragen aan slimme, technische oplossingen. Wij staan in de startblokken bij een tekort aan kennis en capaciteit.

Als werkgever helpen we onze collega’s hun ambities waar te maken. Met een eigen opleidingscentrum en ons ontwikkelplatform E-volve geven wij elke dag energie aan een toekomstbestendig Nederland. Hierbij staat een duurzame ontwikkeling van mensen én systemen voorop. Zo werken we samen aan een betere toekomst, voor de mensen om ons heen, voor onszelf en voor het klimaat.

Met deze combinatie van advies, capaciteit en opleiden is Technical Valley een unieke organisatie. Het maakt ons een bron van energie. Met de juiste energie is alles mogelijk.

Krijg jij hier energie van?

Ik vertel je graag meer!

Heb je vragen? Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden in ons recruitmentteam? Ik beantwoord ze graag! Je kunt mij telefonisch of via WhatsApp bereiken op 06-30 17 42 03.

Vacatures in ons team

Recruiter

Ermelo €2400 - 3775 Vast 32-40 uur

Jouw baan als recruiter is niet zomaar een recruitmentbaan! Jij bent het eerste contact voor technici in hun stap naar een nieuwe uitdaging. Je bent de verbindende factor tussen kandidaten, onze bedrijfsschool en je collega’s. Je biedt je nieuwe collega’s niet alleen een baan, maar een hele nieuwe toekomst. Je helpt anderen met groeien en tegelijkertijd kan jij jezelf verder ontwikkelen.


Bekijk de vacature

Teamlead Recruitment

Ermelo €3000 - 4000 32-40 uur

Je hoort, ziet én helpt! Samen met een jong en gedreven team geef jij invulling aan opleidingstrajecten en technische vacatures. Je coacht je collega’s, begeleidt ze en helpt ze echt verder in hun ontwikkeling. Je bent sparringpartner en verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie.

Bekijk de vacature
Copyright 2024 - Technical Valley