Technisch opleiden met de mens centraal: Technical Valley en Alfatech starten samenwerking.

Nieuws

Technical Valley en Alfatech starten een samenwerking voor het opleiden van zij- en doorstromers tot Eerste Monteur Elektrotechniek & Telecom. De versnelde opleiding vindt plaats in het opleidingscentrum van Technical Valley en binnen projecten in het werkveld. Tijdens de opleiding komen niet alleen basiskennis en praktijkervaring aan bod. Ook is er volop aandacht voor de bedrijfscultuur van Alfatech. Zo kunnen de nieuwe Alfatech’ers na afloop van de opleiding soepel worden opgenomen in de organisatie.

Eerste Monteurs Elektrotechniek & Telecom
De opleiding begint vanuit de opleidingslokalen en praktijkwerkplaats van Technical Valley. Gedurende 11 weken krijgen de deelnemers alle benodigde theoretische en praktische basiskennis mee. Daarna volgt de BPV-periode (beroepspraktijkvorming) bij Alfatech. Na een jaar hebben de deelnemers het mbo 3-diploma Eerste Elektrotechnische Installaties en verschillende glasvezel- en telecomcertificaten op zak. De nieuwe monteurs bepalen vervolgens samen met Alfatech in welke richting zij zich willen specialiseren.

Technisch opleiden met de mens centraal
Buiten de technische kant van de opleiding is er volop aandacht voor de bedrijfscultuur van Alfatech. Dit is onderdeel van alle opleidingstrajecten van Technical Valley, omdat het zorgt voor een soepele opname van nieuwe medewerkers in de organisatie. Bij Alfatech staat de mens centraal en persoonlijke dienstverlening op één. Dit is een visie die Technical Valley en Alfatech met elkaar delen. Door de mens centraal te stellen kunnen deelnemers hun eigen pad volgen. Ze groeien uit tot gemotiveerde en kundige vakmensen die dicht bij de klant kunnen staan. Zo leveren we meer energie aan de techniek!

Alfatech

Copyright 2024 - Technical Valley