Merklancering met de hele organisatie.

Uitgelicht.

Eindelijk is het zo ver: de merklancering van het nieuwe Technical Valley. Maandenlang hebben we met elkaar toegewerkt naar deze speciale dag. Met volle trots presenteren we vandaag het nieuwe merk: Technical Valley.

De lancering hebben we vanavond op gepaste wijze, online, gevierd! Ook in deze bijzondere tijd vinden wij creatieve manieren om samenhorigheid te creëren. Met de inmiddels welbekende zoom-meeting hebben wij samen met ruim 60 medewerkers deze nieuwe fase ingeluid.

Van te voren hebben we allemaal een pakket ontvangen, dat we pas mochten openen op een nader aangegeven moment. Spannend! Het managmentteam heeft een toelichting gegeven op de lancering van het nieuwe merk.

Om de lancering nog persoonlijker te maken, vroegen wij aan onze medewerkers om uit te leggen hoe zij elke dag het beste uit zichzelf halen; iets waar wij als organisatie enorm trots op zijn. Dit werd samengevat in een film, die door alle aanwezigen super enthousiast werd ontvangen. Het is aanstekelijk om een groep mensen te zien die zó gemotiveerd zijn om één gezamenlijk doel te bereiken: het versnellen van de energietransitie.

Met elkaar hebben we afgeteld naar de lancering van de nieuwe website! De lancering is een feit! De vernieuwde website www.technicalvalley.com is live!

Het pakket mag open! Wauw, wat een mooi magazine over Technical Valley. En alles wat nodig is om gezamenlijk te kunnen toasten op Technical Valley. We openen het flesje bubbels en met elkaar, ieder vanuit thuis, vieren we de lancering!

Het besef dat we nog aan het begin van die transitie staan, en dus nog zoveel groeimogelijkheden hebben, is ontzettend motiverend. Deze merklancering heeft dit alleen maar duidelijker gemaakt en zorgt voor enorm veel frisse energie! Het enige wat ons nóg blijer maakt, is het feit dat onze opdrachtgevers en collega’s eindeloos kunnen genieten van het nieuwe Technical Valley. En daar doen we het uiteindelijk voor…

Copyright 2024 - Technical Valley