• Zet de volgende stap als (Eerste) Monteur Gas & Water.

Ontwikkel je tot (Eerste) Monteur in de ondergrondse infratechniek

Technical Valley start met een fulltime en volledig betaald werk-leertraject tot (Eerste) Monteur Gas-, Water- en Warmtetechniek. Na een korte theorie- en praktijkperiode van 10 weken ga je jouw kennis direct in de praktijk toepassen in je eigen regio. Onder begeleiding van ervaren collega’s ga je het vak verder leren. Al na 1 jaar behaal je het mbo 2-diploma Monteur Gas-, Water en Warmtedistributie of mbo 3-diploma Eerste Monteur Gas-, Water en Warmtedistributie.

Eerste monteur gas water warmte

Dit traject is al gestart. Ben je nieuwsgierig naar actuele werk-leertrajecten en jouw mogelijkheden? Kijk snel verder!

Wat ga ik leren?

In 12 maanden tijd word jij opgeleid tot (Eerste) Monteur Infratechniek. Hierbij staan de eerste 10 weken in het teken van verbreding van je technische kennis aan de hand van een op maat gemaakt werk-leertraject.

Na deze periode ga je aan de slag bij Siers. Onder begeleiding van ervaren collega’s groei je in jouw rol. Afhankelijk van de projecten variëren de specialisatiemogelijkheden. Met de kennis en ervaring die je tijdens het werk-leertraject opdoet, ben je verzekerd van werk in de infratechniek. Nu en in de toekomst.

Gasleiding

Wat krijg ik als ik kies voor dit traject?

 • de kans om jouw mbo 2-diploma of mbo 3-diploma en diverse certificaten te behalen, waardoor je breed inzetbaar bent;
 • baanzekerheid vanaf de start;
 • direct salaris;
 • een auto van de zaak;
 • een functie als (Eerste) Monteur in de gas-, water- en warmtedistributie, waarin je aan afwisselende projecten werkt in jouw regio.

Baanzekerheid: jouw hulp is hard nodig om de energietransitie mogelijk te maken.

Nederland zit volop in de energietransitie. Juist daarom zijn gas & watermonteurs hard nodig, want:

 • het huidige gasnetwerk moet onderhouden worden en storingen moeten worden opgelost. Dit levert baanzekerheid en dus veel kansen op!
 • bestaande woningen moeten van het gas worden afgekoppeld. Daar moet ook iets nieuws voor de in plaats komen, waar jij dankzij jouw brede opleiding ook aan bij kunt dragen.

Als (Eerste) Monteur ben je dus enorm belangrijk voor de continuïteit. Met jouw mbo 2- of mbo 3-diploma en certificaten op zak, houd je nu én in de toekomst de energievoorziening in Nederland draaiende!

Werken bij dé aannemer die het verschil maakt in de ondergrondse infratechniek

Gas, water, elektra, telecom en warmte: Siers voert voor opdrachtgevers een zeer breed scala aan projecten uit, van klein tot groot en variërend in complexiteit.

Werken bij Siers biedt de volgende voordelen:

 • Baanzekerheid (stabiele organisatie);
 • Goed salaris met doorgroeimogelijkheden;
 • Goede secundaire voorwaarden;
 • Doorgroeimogelijkheden tot Allround monteur of Leidinggevend Monteur.

Altijd dichtbij aan de slag: bekijk de vacature in jouw regio!

Ik vertel je graag meer!

Heb je vragen over dit werk-leertraject of over het werken als Eerste Monteur? Ik beantwoord ze graag! Je kunt me telefonisch of via WhatsApp bereiken op 06-10954720.

Copyright 2024 - Technical Valley