Kies uit de mooiste projecten in de elektrotechniek.

Boost jouw carrière bij Technical Valley

Als Eerste Monteur Elektrotechniek bij Technical Valley staat jouw ontwikkeling centraal. Waar je met jouw technische mbo 3-achtergrond ook naartoe wil groeien, we bieden je continu uitdagende projecten die passen bij jouw ambities.

Jij kiest jouw volgende project bij bedrijven zoals SPIE en ENGIE, met de zekerheid van een vast contract. Dát is werken als Eerste Monteur Elektrotechniek bij Technical Valley. Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen in je carrière? Plan dan een vrijblijvend gesprek in met Eline of solliciteer direct!

Blijven groeien

Als Eerste Monteur Elektrotechniek ben je nooit uitgeleerd. We bieden je continu nieuwe kansen in de vorm van uitdagende projecten, zodat je kunt blijven groeien in jouw vakgebied.

Vast contract

Jij kiest niet alleen voor ons, maar wij ook voor jou. We bieden je direct zekerheid, door vanaf dag 1 een samenwerking voor onbepaalde tijd met je aan te gaan.

Leren in onze bedrijfsschool

Bij Technical Valley bepaal jij je eigen koers. Welke opleiding of training staat bovenaan jouw lijstje? In de bedrijfsschool begeleiden onze docenten je graag!

Kiezen uit de mooiste projecten

We werken in de elektrotechniek al jaren samen met grote bedrijven als SPIE en ENGIE. Ben je ergens uitgeleerd? Dan gaan we samen op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Persoonlijke coach en begeleiding

Bij Technical Valley krijg je een coach die jou helpt bij het vaststellen en realiseren van je ambities. In een persoonlijk ontwikkelplan bepalen we samen hoe jij de elektrotechniek verder kunt ontdekken.

Auto van de zaak

Als Eerste Monteur Elektrotechniek moet je zonder zorgen naar projectlocaties kunnen reizen. Daarom krijg je een auto waar je tijdens je werk én privé op kunt vertrouwen, zodat je altijd flexibel en mobiel bent.

Vrijdagmiddagborrel met je collega’s

Door ervaringen uit te wisselen, kun je ook in de techniek een hoop van elkaar leren. Daarom krijg je veel ruimte om jouw collega’s bij Technical Valley te leren kennen. Schuif jij op vrijdagmiddag aan bij de borrel?

Goed geregeld

We zijn er niet alleen om je te begeleiden, maar ook om je te ontzorgen. Kleding, gereedschap en beschermingsmiddelen: wij regelen het, zodat jij je werk perfect uit kunt voeren. Vanaf dag 1 ben je verzekerd van salaris, ADV-dagen en pensioenopbouw.

Ontwikkel je op jouw manier

Bij welk bedrijf zou je dolgraag eens een project willen uitvoeren? En wat heb je nodig om je verder te specialiseren in de elektrotechniek? In onze bedrijfsschool krijg jij de kans om die ene opleiding of training eindelijk te gaan volgen.

Bij Technical Valley helpen we je verder op basis van jouw doelen. Samen met jouw persoonlijke coach Marieke stel je een ontwikkelplan op dat jouw ambities en onze ondersteuning omschrijft. Zo krijg jij nog meer gereedschap om jouw doelen te bereiken.

Eerste Monteur Manuel vertelt

Werken aan uitdagende projecten, met de voordelen van een vast contract: het bevalt Manuel als Eerste Monteur Elektrotechniek nog altijd erg goed. Na intern een werk-leertraject te hebben gevolgd, kon hij bij SPIE als Monteur Hoog- en Middenspanning direct bijdragen aan mooie projecten. Inmiddels is Manuel doorgegroeid tot Meewerkend Voorman.

Hoe kijkt Manuel terug op dit traject en waar staat hij nu in zijn carrière? Klik op onderstaande knop om zijn volledige verhaal te lezen!

Werk waar jij energie van krijgt

Als Eerste Monteur Elektrotechniek neem je bij ieder project een leidinggevende rol op je. Stel je voor: dit najaar geef je tijdens een groot utiliteitsproject leiding aan tien monteurs en in de lente werk je samen met je team aan het verzwaren van een onderstation. Als de laatste kabel is getrokken, kijk je met je team vol trots terug op wat jullie met elkaar hebben neergezet!

Technical Valley werkt al jarenlang samen met bedrijven als BAM, SPIE en ENGIE. Grote organisaties, die zich dagelijks inzetten voor het versnellen van de energietransitie. Zij zijn daarom continu op zoek naar elektrotechnici die kunnen bijdragen aan de dag van morgen. Maak jij met jouw ervaring en ambitie ieder project tot een succes?

Waar jij aan de slag kan?

Bij Technical Valley lever je tijdens uitdagende projecten een actieve bijdrage aan de energietransitie. Als Eerste Monteur Elektrotechniek leg je met je team laagspanningsnetten aan en richt je onderstations voor netbeheerders in. Ieder project staat in het teken van het door ons samen uitgestippelde carrièrepad. Jij staat aan het roer van jouw eigen loopbaan.

Meer weten over deze functie? Maak een afspraak met Eline!

Heb je nog vragen over deze functie of wil je meer weten over wat Technical Valley voor jou kan betekenen? Eline vertelt je er graag alles over tijdens een (digitale) kop koffie!

Ga naar de vacature

Eerste Monteur Elektrotechniek

Meerdere locaties

Veelgestelde vragen

  • Is werken bij Technical Valley iets voor mij?

  • Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

  • Hoe lang duurt een opdracht?

  • Wat als er geen opdracht is?

  • Wat voor contract krijg ik?

Copyright 2022 - Technical Valley