• Word de onmisbare schakel Eerste Monteur.

Ontdek waar jouw kracht ligt als Eerste Monteur Elektrotechniek & Telecom!

Technical Valley start samen met Alfatech het werk-leertraject tot Eerste Monteur Elektrotechniek. Je hebt een goede elektrotechnische basis, maar vindt daarnaast ook je weg binnen de telecom. Dit maakt de functie heel divers! Afhankelijk van de richting die je hebt gekozen, werk je als Eerste Monteur Elektrotechniek aan uiteenlopende projecten. Dat varieert van het realiseren van elektrotechnische- en data-installaties voor high end winkels tot het moderniseren van datacenters. Samen met je collega’s pak je volledige projecten op, dat is het gave van werken bij Alfatech!

Dit traject is al gestart. Ben je nieuwsgierig naar de actuele werk-leertrajecten en jouw mogelijkheden? Kijk snel verder!

Wat ga ik leren?

In de eerste 11 weken krijg je bij Technical Valley de theoretische en praktische basiskennis mee. Hierna gaat jouw BPV-periode (beroepspraktijkvorming) bij Alfatech van start.

Dankzij ervaren docenten en collega’s leer je iedere dag weer wat bij! Na een jaar heb je jouw mbo 3-diploma Eerste Elektrotechnische Installaties op zak, aangevuld met de verschillende glasvezel- en telecomcertificaten.

Na de opleidingsperiode maak je samen met Alfatech de keuze in welke richting je verder wil specialiseren. Is dat meer richting de elektrotechniek of juist in de richting van telecom?

Wat krijg ik als ik kies voor dit traject?

  • de kans om jouw mbo 3-diploma en diverse certificaten te behalen, waardoor je breed inzetbaar bent;
  • baanzekerheid vanaf de start;
  • direct salaris;
  • een auto van de zaak;
  • een functie als Eerste Monteur Elektrotechniek & Telecom.

Een unieke kans bij een stabiele werkgever, met volop doorgroeimogelijkheden.

Alfatech doet bijzondere installatieprojecten binnen de vakgebieden  elektrotechniek en telecom voor mooie opdrachtgevers. Wist je dat Alfatech in het overgrote deel van de winkels op de PC Hooftstraat de elektrotechnische systemen heeft geïnstalleerd? Alfatech is weliswaar geen familiebedrijf, maar heeft wel die sfeer. Ze staan voor elkaar klaar en willen met z’n allen vooruit. Blijven leren en ontwikkelen, ook dat kenmerkt Alfatech. Als nieuwkomer ben je meer dan welkom in het team. Je leert iedereen snel kennen. Haak gewoon aan bij een potje tafelvoetbal in de kantine!

Bekijk de video om meer te weten te komen over Alfatech en de projecten.

Ik vertel je graag meer!

Heb je vragen over dit werk-leertraject of over het werken als Eerste Monteur? Ik beantwoord ze graag! Je kunt me telefonisch of via WhatsApp bereiken op 06-10954720.

Copyright 2024 - Technical Valley