• Bouw aan een duurzame toekomst: word eerste monteur elektrotechniek!

    Werk-leertraject

In de buitenlucht werken en bijdragen aan duurzame oplossingen

Lekker met je handen in de buitenlucht werken en bijdragen aan duurzame oplossingen. Een afwisselende baan. Als eerste monteur elektrotechniek zorg jij onder andere voor zonnestroominstallaties, laadpalen en energieopslagsystemen. Je maakt gebruik van moderne technologieën en bouwt zo mee aan een duurzame toekomst! Dit werk-leertraject heeft meerdere startmomenten per jaar, en op 1 november 2024 start er weer een!

Voor dit werk-leertraject hebben we functies beschikbaar in Ommen, Raalte, Zwolle, Hengelo, Oldenzaal, Deventer, Enschede en Almelo.

eerste monteur elektrotechnische installaties

Leren in de praktijk!

Met een groep nieuwe collega’s start je op 1 november 2024 met het kosteloze werk-leertraject tot eerste monteur installatietechniek. Een traject waarin je vanaf dag één al salaris ontvangt! Tijdens de eerste 13 weken krijg je je theoretische en praktische basiskennis mee bij Technical Valley. Daarna gaat jouw BPV-periode (beroepspraktijkvorming) van start. In deze periode ga je bij de aannemer aan het werk. Dankzij ervaren docenten en collega’s leer je elke dag weer wat bij. Na de BPV-periode van 12 maanden heb je jouw mbo 3-diploma Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties op zak. Wil jij aan het werk als monteur, doorgroeien tot specialist of leidinggeven aan een groep monteurs? Dit werk-leertraject start meerdere keren per jaar. 

Elektrotechniek

Wat ga je doen?

En na het werk-leertraject, wat ga je dan doen? Als eerste monteur elektrotechniek zorg jij onder andere voor de zonnestroominstallaties op daken en in veldopstellingen. Je plaatst en installeert laadpalen voor elektrische voertuigen en draagt bij aan vehicle to grid (V2G) oplossingen. Deze zijn bedoeld voor het integreren van die elektrische voertuigen met het elektriciteitsnetwerk. Ook werk jij aan slimme laadpleinen en -garages, waarbij je gebruikmaakt van moderne technologieën. Je zorgt voor de installatie en het onderhoud van energieopslagsystemen en utiliteitsinstallaties.

Krijg jij hier energie van?

Wat krijg ik als ik kies voor dit traject?

  • Vanaf dag één een salaris van € 2.735 bruto per maand; 
  • Ontwikkeling: kosteloos je mbo 3-diploma Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties behalen en leren van je collega’s; 
  • Baanzekerheid vanaf de start: eerst bij Technical Valley, gevolgd door een vast contract bij de aannemer; 
  • Een auto van de zaak, zo gauw je zelfstandig kan werken krijg je een uitgeruste werkbus; 
  • Maximale begeleiding vanuit Technical Valley; 
  • Maar liefst 38 vrije dagen: 25 vakantie- én 13 adv-dagen; 
  • Een fulltime dienstverband, parttime werken is bespreekbaar; 
  • Een mooie toekomst: ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in de utiliteit. 

De aannemer is specialist in elektrotechnische installaties. Dankzij hun jarenlange ervaring in de elektrotechniek en ondergrondse infra hebben zij een brede kennis opgebouwd in de installatiebranche. Nu de energietransitie in volle vaart is focussen zij zich op duurzame oplossingen.

Wat doet Technical Valley voor jou?

Aan het begin van het werk-leertraject vult Technical Valley jouw rugzak met de kennis en kunde die je als eerste monteur installatietechniek nodig hebt, zodat je goed voorbereid bent op deze nieuwe stap in je carrière. In deze fase zoeken we ook al meteen de verbinding met jouw toekomstige praktijkbegeleider én teamleider bij de aannemer. Zo weet jij direct waar je straks aan toe bent.

Vanaf jouw eerste werkdag bij de aannemer ligt onze focus nog meer op persoonlijke begeleiding. We komen op locatie langs en blijven evalueren, met jou en met je teamleider. Met dit unieke traject wil Technical Valley jou ontzorgen en zekerheid geven. We bieden je een vast contract, een auto waarmee je naar de bedrijfsschool én werk kan rijden en natuurlijk continue begeleiding.

Ik vertel je graag meer!

Heb je vragen over dit werk-leertraject of over het werken in de railtechniek? Ik beantwoord ze graag! Je kunt mij telefonisch of via WhatsApp bereiken op 06-10 95 47 20.

Copyright 2024 - Technical Valley