• Kies uit de mooiste projecten in de Infratechniek.

Werken als Eerste Monteur Infratechniek

Als Eerste Monteur Infratechniek bij Technical Valley staat jouw ontwikkeling centraal. Waar je met jouw technische mbo-3 achtergrond ook naartoe wil groeien, we bieden je continu uitdagende projecten die passen bij jouw ambities.

Jij kiest jouw volgende project bij bedrijven zoals Liander en SPIE, met de zekerheid van een vast contract. Dát is werken als Eerste Monteur Infratechniek bij Technical Valley. Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen in je carrière? Maak dan een afspraak met Jessie of één van haar collega’s of solliciteer direct!

Blijven groeien

Als Eerste Monteur Infratechniek ben je nooit uitgeleerd. We bieden je continu nieuwe kansen in de vorm van uitgaande projecten, zodat je kunt blijven groeien in jouw vakgebied.

Vast contract

Jij kiest niet alleen voor ons, maar wij ook voor jou. We bieden je direct zekerheid, door vanaf dag 1 een samenwerking voor onbepaalde tijd met je aan te gaan.

Leren in ons opleidingscentrum

Bij Technical Valley bepaal jij je eigen koers. Welke opleiding of training staat bovenaan jouw lijstje? In het opleidingscentrum begeleiden onze docenten je graag!

Kiezen uit de mooiste projecten

We werken in de infratechniek al jaren samen met grote bedrijven als Liander, SPIE en ENGIE. Ben je ergens uitgeleerd? Dan gaan we samen op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Persoonlijke coach en begeleiding

Bij Technical Valley krijg je een coach die jou helpt bij het vaststellen en realiseren van je ambities. In een persoonlijk ontwikkelplan bepalen we samen hoe jij de infratechniek verder kunt ontdekken.

Auto van de zaak

Als Eerste Monteur Infratechniek moet je zonder zorgen naar projectlocaties kunnen reizen. Daarom krijg je een auto waar je op kunt vertrouwen, zodat je altijd flexibel en mobiel bent.

Kennis delen

Door ervaringen uit te wisselen, kun je ook in de techniek een hoop van elkaar leren. Daarom krijg je veel ruimte om jouw collega’s bij Technical Valley te leren kennen en je kennis en ervaring met elkaar te delen.

Goed geregeld

We zijn er niet alleen om je te begeleiden, maar ook om je te ontzorgen. Kleding, gereedschap en beschermingsmiddelen: wij regelen het, zodat jij je werk perfect uit kunt voeren. Een goed salaris, ADV-dagen en pensioenopbouw zijn allemaal opgenomen in de arbeidsvoorwaarden.

Ontwikkel je op jouw manier

Bij welk bedrijf zou je dolgraag eens een project willen uitvoeren? En wat heb je nodig om je verder te specialiseren in de infratechniek? In ons opleidingscentrum krijg jij de kans om die ene opleiding of training eindelijk te gaan volgen.

Bij Technical Valley helpen we je verder op basis van jouw doelen. Samen met jouw persoonlijke coach stel je een ontwikkelplan op dat jouw ambities en onze ondersteuning omschrijft. Zo krijg jij nog meer gereedschap om jouw doelen te bereiken.

Eerste Monteur Manuel vertelt

Werken aan uitdagende projecten, met de voordelen van een vast contract: het bevalt Manuel als Eerste Monteur Elektrotechniek nog altijd erg goed. Na intern een werk-leertraject te hebben gevolgd, kon hij bij SPIE als Monteur Hoog- en Middenspanning direct bijdragen aan mooie infraprojecten. Inmiddels is Manuel doorgegroeid tot Meewerkend Voorman.

Hoe kijkt Manuel terug op dit traject en waar staat hij nu in zijn carrière? Klik op onderstaande knop om zijn volledige verhaal te lezen!

Werk waar jij energie van krijgt

Als Eerste Monteur Infratechniek neem je bij ieder project een leidinggevende rol op je. Stel je voor: dit najaar geef je tijdens een groot utiliteitsproject leiding aan tien monteurs en in de lente werk je samen met je team aan het verzwaren van een onderstation. Als de laatste kabel is getrokken, kijk je met je team vol trots terug op wat jullie met elkaar hebben neergezet!

Technical Valley werkt al jarenlang samen met bedrijven als Liander, SPIE en Van Vuuren. Grote organisaties, die zich dagelijks inzetten voor het versnellen van de energietransitie. Zij zijn daarom continu op zoek naar infratechnici die kunnen bijdragen aan de dag van morgen. Maak jij met jouw ervaring en ambitie ieder project tot een succes?

 

Waar jij aan de slag kan?

Bij Technical Valley lever je tijdens uitdagende infraprojecten een actieve bijdrage aan de energietransitie. Als Eerste Monteur Infratechniek leg je met je team laagspanningsnetten aan en richt je onderstations voor netbeheerders in. Ieder project staat in het teken van het door ons samen uitgestippelde carrièrepad. Jij staat aan het roer van jouw eigen loopbaan.

Meer weten over deze functie? Maak een afspraak met Eline!

Heb je nog vragen over deze functie of wil je meer weten over wat Technical Valley voor jou kan betekenen? Eline vertelt je er graag alles over tijdens een (digitale) kop koffie!

Veelgestelde vragen

  • Is werken bij Technical Valley iets voor mij?

  • Wat gebeurt er na mijn sollicitatie?

  • Hoe lang duurt een project?

  • Wat als er tijdelijk geen project is?

  • Wat voor contract krijg ik?

Copyright 2023 - Technical Valley