• 5 voordelen van werken via detachering

Doorgroeien in de techniek? Met detachering kom je verder!

Je bruist van de energie, je wil je technische carrière een boost geven en jezelf verder ontwikkelen. Je kennis verbreden en inzetten in de elektro- en energietechniek. Groeien in je rol als Uitvoerder, Engineer of Werkvoorbereider. Hoe mooi is het dat jij op deze manier kan bijdragen aan de energietransitie! Het liefst doe je ervaring op bij verschillende toonaangevende organisaties, en met de zekerheid van een vast contract.

Meer weten over de voordelen van werken via detacheren als:

5 voordelen van werken via detachering

1. Controle over je eigen loopbaan

Jij hebt de controle over je eigen loopbaan. Samen met je Job Coach leg je jouw doelen vast in een persoonlijk ontwikkelplan. Zo bepalen we samen welke richting het beste bij jou past, welke ambities je hebt en hoe breed je jezelf wil ontwikkelen om die waar te maken. We organiseren maandelijkse kennissessies om kennis te delen en op te doen.

Voordelen detacheren

2. Jouw ontwikkeling staat op 1

Ons hoofddoel is om jou verder te helpen ontwikkelen. Dankzij ons eigen ontwikkelplatform E-volve kan jij trainingen en cursussen volgen, en je verder certificeren. We bieden ook een Talent en Motivatie Analyse om zo een helder beeld te krijgen van jou en van jouw talenten. We verliezen jouw ambities geen moment uit het oog en begeleiden je waar nodig om jouw doelen te bereiken.

Voordelen detacheren techniek

3. Variatie in je werk

Hoe interessant is het om ervaring op te doen bij verschillende organisaties en je zo continu te blijven ontwikkelen! Jouw opdrachten variëren van enkele maanden tot enkele jaren. Je zal merken dat je steeds flexibeler wordt als professional en een steeds betere vakspecialist wordt.

Detachering techniek

4. Met detacheren kies je voor meer mogelijkheden

Een meerjarig ontwikkelplan en een groot netwerk van bedrijven bieden voortdurend nieuwe kansen binnen de elektro- en de energietechniek. Detacheren biedt jou de mogelijkheid om een breed scala aan kansen te verkennen en je energie steken in diverse projecten, groot en klein.

Voordelen werken via detachering in de techniek

5. Direct een vast contract en goede arbeidsvoorwaarden

Wij vinden het belangrijk dat alles rondom jouw werk goed geregeld is. Je krijgt een salaris dat past bij jouw kennis en kunde en direct een vast contract voor onbepaalde tijd met aantrekkelijke voorwaarden. Heb je een studieschuld? Dan nemen wij die over. Denk daarnaast aan een auto van de zaak, een aandraagbonus, gezellige collega’s bij Technical Valley en leuke teamuitjes. Kleding, gereedschap en beschermingsmiddelen verzorgen wij natuurlijk ook.

Voordelen detacheren techniek

Enthousiast geworden? Ontdek tijdens een bak koffie welke (technische) baan het best bij jou past!

De voordelen van detachering in de techniek nog even op een rijtje:

 • Veel variatie in je werk en uitdagingen die bij jou passen
 • Controle over jouw carrière
 • Samen stellen we een persoonlijk ontwikkelplan op
 • Maandelijkse kennissessies
 • Inzicht in je eigen talenten en groeien dankzij ons eigen ontwikkelplatform E-volve
 • Persoonlijke coaching en begeleiding op jouw ontwikkelpad
 • Deelname aan cursussen, certificeringen en trainingen in onze eigen bedrijfsschool
 • De rust van een vast contract met een goed salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Gezellige collega’s en leuke teamuitjes bij Technical Valley
 • Alle randvoorwaarden direct en goed geregeld

Meer weten over deze functie? Maak een afspraak met Jessie!

Heb je nog vragen over deze functie of wil je meer weten over wat Technical Valley voor jou kan betekenen? Jessie vertelt je er graag alles over tijdens een (digitale) kop koffie!

Copyright 2024 - Technical Valley