• Werken in de telecom.

In de wereld van telecom gaat het om techniek, innovatie en data. Als professional binnen de telecom pas jij als eerste de nieuwste techniek toe in de praktijk. Je werk varieert enorm, dus geen enkele dag is hetzelfde. Of je nu elektrotechnische- en data-installaties voor high end winkels realiseert of datacenters moderniseert, jij draagt bij aan de datatoekomst van Nederland.

Wat kan je van ons verwachten?

Vast contract

Jij kiest niet alleen voor ons, maar wij ook voor jou. We bieden je direct zekerheid, door vanaf dag 1 een samenwerking voor onbepaalde tijd met je aan te gaan.

Kiezen uit de mooiste projecten

We werken al jaren samen met de meest toonaangevende organisatie in de telecom. Ben je ergens uitgeleerd? Dan gaan we samen op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Leren in ons eigen opleidingscentrum

In de telecom kan je altijd blijven groeien en bij Technical Valley bepaal jij je eigen koers. Welke opleiding of training staat bovenaan jouw lijstje? In het opleidingscentrum begeleiden onze docenten je graag!

Auto van de zaak

Als professional moet je zonder zorgen naar projectlocaties kunnen reizen. Daarom krijg je een auto waar je op kunt vertrouwen, zodat je altijd flexibel en mobiel bent.

Collega Bastiaan aan het woord

Bastiaan is een van onze collega’s die werkzaam is in de telecom. Als Executive Consultant houdt Bastiaan zich bezig met uitdagende telecomvraagstukken, die hij begeleidt van ontwerp tot uitvoering. Bijvoorbeeld de aanleg van een nieuw glasvezelnetwerk voor Open Dutch Fiber voor meer dan 250.000 woningen. Bekijk de video voor het verhaal van Bastiaan.

E-volve: ontwikkel je op jouw manier

E-volve is het ontwikkelplatform van Technical Valley. We hebben E-volve opgericht omdat veel collega’s na een tijdje zin krijgen in nieuwe uitdagingen, maar ook hun kennis en ervaring willen blijven gebruiken. Binnen E-volve heb je de ruimte om volledig op jouw kwaliteiten en ambities te concentreren. Samen met je persoonlijke coach stel je een ontwikkelpad op, zodat jij kan blijven groeien en wij de juiste uitdagingen voor je kunnen vinden. Daarnaast kan je op E-volve terecht voor opleidingen, trainingen en kennissessies.

Waar gaan we jou tegenkomen?

Binnen de telecom kan je gaan werken bij installatiebedrijven, elektrotechnische organisaties en bij utiliteitsprojecten. Of we jou terugzien bij het aanleggen van een nieuw datanetwerk, het moderniseren van een datacenter of indoorsystemen ligt aan jou. Waar ligt jouw hart? Het vakgebied telecom is heel breed, dus wij helpen je graag de specialisatie of werkgever te vinden die het beste bij jou past.

Waar vind je onze collega’s?

Meer weten over functies binnen de Telecom? Maak een afspraak met Huiqian!

Heb je vragen over functies in de Telecom of wil je meer weten over wat Technical Valley voor jou kan betekenen? Huiqian vertelt je er graag alles over tijdens een (digitale) kop koffie!

Copyright 2024 - Technical Valley