Duurzaamheid is een manier van denken

Ondernemerschap
Waarde toevoegen
Elke dag de beste versie van onszelf
Open houding
Samen tot de beste oplossing

Duurzame oplossingen voor capaciteitsproblemen.

Technical Valley Professionals detacheert professionals op mbo-4 en hbo niveau werkzaam in de energietechniek, infratechniek, telecom, rail, utiliteit en industrie. Wij zorgen voor de beschikbaarheid van technische professionals; van werkvoorbereiders tot uitvoerders en ervaren projectleiders. Onze professionals ontwikkelen zich continu, zodat zij blijvend van toegevoegde waarde zijn. Naast het detacheren helpen we bij Technical Valley Professionals onze opdrachtgevers met duurzame oplossingen voor hun capaciteitsproblemen.

Maatwerkoplossingen voor het uitvoeren van technische projecten.

Technical Valley heeft ruime ervaring met het uitvoeren van technische projecten. Wij weten welk professionals er nodig zijn om jouw project succesvol uit te voeren. Of het nu gaat om het managen van een technisch project of het uitvoeren van een project met vakbekwame en gecertificeerde technicians. Door goed te kijken naar de specifieke behoefte binnen de energietransitie voegen we blijvende waarde toe.

Bij Technical Valley beschikken wij over dé professionals die nodig zijn om de kwaliteit van projecten in de energietechniek te waarborgen. Dit doen wij door middel van maatwerkopleidingen en het aanbieden van mogelijkheden tot ontwikkelingen voor onze technicians. Wij voegen extra waarde toe om de energietransitie te versnellen

Professionals die nooit zijn uitgeleerd.

Technical Valley Professionals richt zich op professionals die zich verder willen ontwikkelen. Als professionals kun jij je verder ontwikkelen in jouw opdracht bij verschillende opdrachtgevers, ook bieden wij een opleidingsprogramma op maat.  Onder andere een opleidingsprogramma op maat waarbij jij je verder ontwikkelt tot de combinatiefunctie werkverantwoordelijke/uitvoerder. Samen met Technical Valley stel je een opleidingsprogramma op maat samen. Per individu wordt er gekeken welke opleidingen en cursussen relevant zijn om jou volledig op te leiden tot deze combinatiefunctie. Dit opleidingstraject duurt in totaal twee jaar. Tijdens het opleidingstraject volg je enerzijds verschillende opleidingen en cursussen terwijl je bij een opdrachtgever werkzaam bent. Na het voltooien van het tweejarig opleidingstraject kan je in dienst treden bij de opdrachtgever.

Het team.

Veel gestelde vragen.

  • Hoeveel medewerkers zijn er dagelijks actief bij opdrachtgevers van Technical Valley?

  • Waar staat het beeldmerk voor?

  • Waarin maakt Technical Valley het verschil?

  • Wanneer is Technical Valley opgericht?

Copyright 2021 - Technical Valley