Het realiseren van technische projecten.

Ondernemerschap
Waarde toevoegen
Elke dag de beste versie van onszelf
Open houding
Samen tot de beste oplossing

De juiste medewerkers voor het realiseren van technische projecten.

Technical Valley Energy Technicians richt zich op het detacheren van monteurs en technici met een mbo-3 en mbo-4 diploma die de ambitie hebben om zich te blijven ontwikkelen. Wij hebben de juiste medewerkers in huis voor het realiseren van technische projecten. Onze energy technicians groeien door van monteur naar technicus. Ze blijven zich ontwikkelen tot een vakvolwassen technicus in de uitvoering door ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers.

Waarborgen van kwaliteit van projecten in de energietechniek.

Technical Valley Energy Technicians heeft ruime ervaring met het uitvoeren van technische projecten. Wij weten welk technicians er nodig zijn om jouw project succesvol uit te voeren. Voor het uitvoeren van een project hebben wij altijd vakbekwame en gecertificeerde technicians beschikbaar binnen de infratechniek. Zo voegen we blijvend waarde toe.

Bij Technical Valley beschikken wij over dé technicians die nodig zijn om de kwaliteit van projecten in de energietechniek te waarborgen. Dit doen wij door middel van maatwerkopleidingen en het aanbieden van mogelijkheden tot ontwikkelingen voor onze technicians. Wij voegen graag extra waarde toe om de energietransitie te versnellen.

Verder ontwikkelen in de praktijk.

Technical Valley Energy Technicians richt zich op professionals met een mbo achtergrond. Bij Technical Valley volg je verschillende ontwikkeltrajecten waarbij je werken en leren combineert. Op deze manier behaal je een erkend mbo-4 diploma voor de opleiding ‘technicus elektrotechniek’. Je werkt voor verschillende opdrachtgevers en aan verschillende projecten, zo doe je veel nuttige werkervaring op.

Het team.

Veel gestelde vragen.

  • Hoeveel medewerkers zijn er dagelijks actief bij opdrachtgevers van Technical Valley?

  • Wanneer is Technical Valley opgericht?

  • Waarin maakt Technical Valley het verschil?

  • Waar staat het beeldmerk voor?

Copyright 2021 - Technical Valley