Waarde toevoegen in de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers.

Technical Valley General Technicians

Ondernemerschap
Waarde toevoegen
Elke dag de beste versie van onszelf
Open houding
Samen tot de beste oplossing

Duurzaam opleiden van vakkrachten.

Technical Valley Technicians biedt maatwerkoplossingen om de capaciteit en continuïteit in de werktuigbouw, mechatronica en procestechniek te waarborgen. De focus ligt op het duurzaam opleiden van vakkrachten. Na een korte
theorieperiode, wordt in de praktijk het leren voortgezet. Al vanaf het begin voegen onze medewerkers waarde toe in de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers.

Trots op nieuwe werk-leertraject Constructiewerker.

Met trots kunnen wij melden dat we dit jaar met het werkleertraject Constructiewerker zijn gestart. Per klas worden acht deelnemers met een metaal (wtb) achtergrond opgeleid tot constructiewerker, waarna ze uiteindelijk door kunnen groeien tot chef-monteur of ploegleider. In dit werk-leertraject worden onze vakkrachten binnen een korte periode klaargestoomd voor de toekomst. Ze behalen meerdere certificaten, een erkend mbo-2 diploma en groeien door naar een functie met verantwoordelijkheid binnen de werktuigbouw, mechatronica en procestechniek. Vanaf de start zijn onze medewerkers inzetbaar binnen de organisatie. De opleidingen binnen Technical Valley Technicians worden altijd gecombineerd met veel praktijkwerk. Zo zijn de deelnemers direct inzetbaar en blijven ze de gehele opleiding gemotiveerd.

Opleiden en duurzaam waarde toevoegen.

Nederland is een innovatief land en om dat te kunnen blijven moeten we jongeren en zij-instromers blijven enthousiasmeren en opleiden voor de techniek. Er is nog steeds een schreeuwend tekort aan technisch opgeleid personeel. Het belang van goed opgeleide medewerkers is nog steeds groot voor een duurzaam en innovatief Nederland. Wij richten ons specifiek op de werktuigbouw, mechatronica en procestechniek. Door jarenlange samenwerkingen met onze opdrachtgevers in deze branche ontstaan er gezamenlijke initiatieven en maatwerkoplossingen. Deze zijn erop gericht om de continuïteit van productie en projecten te waarborgen. Op deze manier stellen wij onze opdrachtgevers in staat om waarde toe te voegen aan de BV Nederland.

Het team.

Veel gestelde vragen.

  • Hoeveel medewerkers zijn er dagelijks actief bij opdrachtgevers van Technical Valley?

  • Waar staat het beeldmerk voor?

  • Waarin maakt Technical Valley het verschil?

  • Wanneer is Technical Valley opgericht?

Copyright 2022 - Technical Valley