• Werken in de railtechniek.

Railtechniek heeft te maken met alles rond treinen en het spoor, zoals (elektro)techniek, bouw, onderhoud, treinbeveiliging en innovatie. Iedereen die op en rond het spoor werkt is het erover eens: werken op het spoor is iets unieks. Samen met je collega’s sta jij iedere dag voor de hoogste kwaliteit en veiligheid, zodat Nederland goed bereikbaar blijft per trein. Wat ga jij toevoegen aan het Nederlandse spoor?

Wat kan je van ons verwachten?

Vast contract

Jij kiest niet alleen voor ons, maar wij ook voor jou. We bieden je direct zekerheid, door vanaf dag 1 een samenwerking voor onbepaalde tijd met je aan te gaan.

Kiezen waar jij het beste op je plek bent

We werken samen met verschillende toonaangevende railaannemers in de sector. Zo vinden we altijd de werkgever die het beste bij jou past.

Begeleiding en coaching

Tijdens het traject krijg je persoonlijke begeleiding en coaching, zodat jij je zo goed mogelijk kan ontwikkelen.

Auto van de zaak

Vanaf dag één een auto van de zaak. Zodra je zelfstandig kan werken krijg je een volledig uitgeruste werkbus.

Collega Richard over de spooropleiding

Onze collega Richard de Vries werkt al zijn hele leven op en rond het spoor. Hij staat dan ook aan de basis van de nieuwe spoortrajecten van Technical Valley. “Ik heb veel aan het spoor te danken. Daarom wil ik anderen ook een kans geven om zich in deze wereld te ontwikkelen.”

Er is de komende jaren veel en uitdagend werk te doen in de spoorsector. “Aanleg, storing, onderhoud: werken aan het spoor is verschillend. Dit traject is het eerste station. Met deze basis op zak kan je je verder ontwikkelen in het werkveld en zelf jouw volgende station kiezen. Daarnaast bouw je ook mee aan een beter bereikbaar en duurzaam Nederland.”

E-volve: ontwikkel je op jouw manier

E-volve is het ontwikkelplatform van Technical Valley. We hebben E-volve opgericht omdat veel collega’s na een tijdje zin krijgen in nieuwe uitdagingen, maar ook hun kennis en ervaring willen blijven gebruiken. Binnen E-volve heb je de ruimte om volledig op jouw kwaliteiten en ambities te concentreren. Samen met je persoonlijke coach stel je een ontwikkelpad op, zodat jij kan blijven groeien en wij de juiste uitdagingen voor je kunnen vinden. Daarnaast kan je op E-volve terecht voor opleidingen, trainingen en kennissessies.

Werken op het spoor: trots

Jij houdt van werk dat je iedere dag weer verrast. Niet alleen doordat iedere opdracht weer net anders is, maar ook door de deadline. Als je ’s nachts wordt ingezet om een storing op te lossen weet je al dat de volgende dag de treinen gewoon weer moeten rijden. Jij en je collega’s vinden het probleem en lossen de storing op. Na afronding lijkt het alsof de storing nooit heeft plaatsgevonden. Op de weg naar huis heb je een geweldig gevoel, want het is jou en je collega’s toch weer gelukt het probleem op tijd op te lossen. Dat gevoel went nooit!

Meer weten over functies binnen de Railtechniek? Maak een afspraak met Huiqian!

Heb je vragen over functies in de Railtechniek of wil je meer weten over wat Technical Valley voor jou kan betekenen? Huiqian vertelt je er graag alles over tijdens een (digitale) kop koffie!

Copyright 2024 - Technical Valley