Excellente projectorganisatie

Door onze ervaring in projectbeheersing hebben wij een ruime kennis over wat een organisatie of project nodig heeft om goed beheersbaar te zijn. Deze ervaring delen we dan ook graag met onze klanten om ervoor te zorgen dat ook zij klaar zijn voor de toekomst.

Financiële projectorganisatie

Organisaties gaan in grote mate steeds meer in projecten werken. Het beheersen hiervan brengt een ander soort organisatie met zich mee. Wij adviseren onze opdrachtgevers, na een gedegen onderzoek, over hoe zij de organisatie het best in kunnen richten om projectmatig te kunnen werken.

Vervolgens kunnen wij ook assisteren bij het uitvoeren binnen deze projectorganisatie. Dit kan door het meedraaien van onze financials bij de uitvoering van de projecten of door het trainen van de medewerkers.

Voor een goede beheersing van de projecten is inzicht de sleutel tot succes. Informatie moet snel inzichtelijk gemaakt worden zodat de analyses hierover leiden tot de benodigde besluitvorming. Wij helpen graag met het creëren van dashboards en slimme rapportages welke dit inzicht geven. Deze zorgen ervoor dat uw organisatie projecten beheerst. Meer weten?

Technische projectorganisatie

Wij beschikken over dé professionals die uw project maakbaar en realiseerbaar inrichten. Onze professionals zijn vooruitdenkers met jarenlange ervaring in de technische sector. Door deze ervaring beschikken wij over de expertise van mogelijke valkuilen bij projectorganisaties. Deze expertise gebruiken wij om de beste beslissingen te nemen en jouw projecten zo efficiënt mogelijk in te richten. Benieuwd naar hoe wij dit doen?

Vacatures

Leer-werktraject Eerste monteur elektrotechniek voor statushouders

Meerdere locaties

Hbo stagiair(e) HR Recruitment

Ermelo

Eerste monteur laag- en middenspanningsdistributie

Meerdere locaties

Metaalproductiemedewerker/ poetser

Meerdere locaties

Poedercoater

Meerdere locaties

Verzinker

Meerdere locaties

Straler

Meerdere locaties

Lasser

Meerdere locaties

Industrie Spuiter

Meerdere locaties

Muncitor în producția de metale / curățător

Locații multiple

Copyright 2022 - Technical Valley