Onze technische professionals maken van maakbaarheid realiteit.

Over Technical Valley

Waarde toevoegen
Voorwaartse kracht
Duurzaam ontwikkelen
Bron van energie
Open houding

Technical Valley is de bron van energie.

Technical Valley versnelt de energietransitie om bij te dragen aan een duurzame samenleving. Met onze gespecialiseerde kennis, werkende oplossingen en capaciteit op het gebied van energie, rail, verkeerstechniek, telecom, metaal en procestechniek bieden we meerwaarde aan onze opdrachtgevers. Wij helpen opdrachtgevers om óók in de toekomst relevant te blijven en om op duurzaam gebied voorop te blijven lopen. Vanuit onze voorwaartse kracht, ondernemerschap en probleemoplossend vermogen met een focus op persoonlijke ontwikkeling en groei, gaan we daadkrachtig te werk. We zijn een bron van energie voor onze medewerkers én onze opdrachtgevers.

Met onze expertises zorgen wij voor een duurzame oplossing.

We kunnen de oplossing achter de ‘tekentafel’ bedenken, maar staan al zo lang met onze voeten in de klei dat we ook weten hoe je het kan realiseren. Bij Technical Valley zijn we de bedenkers én afmakers. Van begin tot eind. Wij weten hoe je een project in goede banen leidt, beheerst en uitvoert. We hebben de capaciteit en expertise in huis om een volledig team van technici en professionals in te zetten. We maken de versnelling in de energietransitie mogelijk door het continu werven en ontwikkelen van monteurs, technici, inbedrijfstellers, engineers, werkvoorbereiders, projectleiders, projectcontrollers en adviseurs. We hebben zowel in de breedte als in de diepte alle capaciteit en kennis over techniek in huis. Met onze expertises bieden we onze opdrachtgevers een duurzame oplossing.

Onze open houding leidt altijd tot oplossingen.

De belasting van het elektriciteitsnetwerk wordt steeds groter. Om dit probleem op te lossen hebben we voldoende vakmannen en vakvrouwen nodig. Hiervoor hebben we nog een lange weg te gaan. Met onze kennis en kunde staan we klaar om waarde toe te voegen en de duurzame samenleving sneller dichterbij te brengen. We overzien het speelveld en zien hoe kennis, disciplines, partners en mogelijkheden aan elkaar verbonden kunnen worden. Vanuit een open houding komen we samen tot duurzame oplossingen.

Met onze expertise brengen we de duurzame samenleving dichterbij.

Bij Technical Valley bieden we advies en implementatie van oplossingen in de Nederlandse infrastructuur binnen de sectoren energie, rail, verkeerstechniek, telecom, metaal en procestechniek. Wij adviseren onze opdrachtgevers over hoe zij hun infrastructuur kunnen uitbreiden en/of aanpassen en kunnen dit ook realiseren. Door het beheersen van deze vaak complexe technische projecten waarborgen we financieel resultaat, de integrale beheersing en de voorspelbaarheid van projecten. Hiervoor beschikken we over de vakmannen en vakvrouwen. Bij Technical Valley leiden we mensen op die daadwerkelijk iets kunnen maken en die de waardering krijgen die zij verdienen. Met onze expertise brengen we de duurzame samenleving dichterbij.

tab 2

Ons team.

De mijlpalen van Technical Valley.

 • Rebranding naar 1 sterk merk: Technical Valley

  2020

  De vier merken gaan samen verder onder één sterk merk: Technical Valley. De start van een krachtige combinatie.

 • Uitreiking diploma’s traject statushouders voor Liander door Minister Koolmees

  2019

  Na een opleidingstraject van anderhalf jaar reikt Minister Koolmees persoonlijk aan tien statushouders bij Liander het mbo-3 diploma Laag en Middenspanning uit. De afronding van een in Nederland uniek opleidingstraject.

 • Start Technical Valley

  2018

  Vanuit Amsterdam breiden we onze dienstverlening uit met consultancy, advies en implementatie in de infratechniek

 • Strategische samenwerking met Quercus Energy Technicians

  2017

  Om de praktijkopleidingen vorm te geven wordt een strategische samenwerking aangegaan met Quercus Energy Technicians.

 • Start Finance Valley

  2016

  Vanuit een nieuwe vestiging in de Amsterdamse Houthavens worden de activiteiten verbreed met consultancy, advies en implementatie in het vakgebied Finance & Control.

 • Start Temphory Energy Technicians

  2012

  Met het opzetten van Temphory als opleidingsbedrijf wordt de positie in de technische markt verder versterkt.

 • Winnaar Gouden FD Gazellen Award

  2009

  In 2009 worden we uitgeroepen tot winnaar van de Gouden FD Gazellen Award, als snelste groeier van alle bedrijven in Nederland!

 • Oprichting

  2006

  In maart 2006 richten Rients Smeding en Lennaert de Hertog Eurotemp op. De basis voor het huidige Technical Valley als snelgroeiend en innovatief bedrijf wordt hiermee gelegd.

Veelgestelde vragen.

 • Waarin maakt Technical Valley het verschil?

 • Waar staat het beeldmerk voor?

 • Hoeveel medewerkers zijn er dagelijks actief bij opdrachtgevers van Technical Valley?

Copyright 2022 - Technical Valley