Naar één sterk merk: daarbij hoort natuurlijk een nieuwe website!

De lancering van ons merk Technical Valley is nu officieel een feit. Technical Valley is ontstaan vanuit de samenvoeging van onze labels (Technical Valley, Finance Valley, Temphory en Eurotemp) die al jarenlang actief zijn in de technische markt. Door het bundelen ontstaat een krachtige combinatie waarbij de optelsom meer is dan de som der delen. Een sterk en herkenbaar merk in de technische markt.

En bij een sterk merk hoort natuurlijk een nieuwe website!

We hadden de lancering van Technical Valley graag op grootse wijze gevierd. Sterker nog: de voorbereidingen waren al klaar. Toen kwam de coronacrisis en stond de wereld op zijn kop. Waarom dan toch nu de lancering? Niemand weet hoe lang corona nog de agenda beheerst. Juist in situaties die om probleemoplossend vermogen vragen, komt onze voorwaartse kracht het best tot zijn recht. Wij zijn trots op alle onderdelen binnen Technical Valley, waarbij kennis leidt tot innovatieve en duurzame oplossingen en vakmanschap leidt tot realisatie. Zo dragen we bij aan een duurzame samenleving. Op onze nieuwe website lichten we toe waar wij voor staan en hoe onze dienstverlening eruit ziet.Wij zijn ervan overtuigd dat Technical Valley zich de komende jaren verder ontwikkelt. Voortbordurend op het fundament dat dat we samen hebben gelegd. We leren van elkaar en we dagen elkaar professioneel uit om beter te worden, vanuit de visie dat anders ook een oplossing kan zijn.

Veertien jaar geleden zijn we met veel energie ons bedrijf gestart. Bij het lanceren van het merk Technical Valley realiseren we ons dat wij ontzettend trots zijn op ons team van ruim 400 collega’s. Collega’s die elke dag weer vol energie bijdragen aan duurzame oplossingen voor onze klanten. Voor ons is Technical Valley een bron van energie.

Wij hebben vertrouwen in een toekomst waarin innovatieve technische oplossingen
belangrijk zijn voor een duurzame samenleving. Hieraan dragen we graag ons steentje bij.

Copyright 2021 - Technical Valley