• Maak je volgende stap in de elektrotechniek.

Werken, leren en salaris vanaf dag één

Een baan die jou veel energie en groeimogelijkheden biedt! Technical Valley start samen met Siers het werk-leertraject tot eerste monteur laag- en middenspanningsdistributie. Bij dit werk-leertraject ga je snel in de praktijk aan het werk en ontvang je salaris vanaf dag één. Daarnaast haal jij je mbo 3-diploma’s en kan jij verder doorgroeien in de elektrotechniek! Jij kan je goed aanpassen, bent een echte aanpakker en vindt het heerlijk om fysiek in de buitenlucht te werken! Stap in dit werk-leertraject en maak carrière als eerste monteur in de elektrotechniek!

 

 

Eerste Monteur elektrotechniek Kenter

Dit traject is al gestart. Ben je nieuwsgierig naar de actuele werk-leertrajecten en jouw mogelijkheden? Kijk snel verder!

Groei door tot eerste monteur elektrotechniek

Je werkt graag buiten en wilt doorgroeien. Jouw volgende stap maken en een betere toekomst voor jezelf creëren. Als eerste monteur elektrotechniek werk jij aan het elektriciteitsnet in Nederland. Een kop koffie zetten of een film kijken, voor de meesten zo vanzelfsprekend. Jij maakt dit mogelijk! Je gaat je bezig houden met service & onderhoud, draait storingsdiensten en je gaat werken met transformatorstations. Ben jij toe aan een nieuwe stap in de ondergrondse infratechniek?

Eerste monteur elektotechniek

Wat krijg ik als ik kies voor dit traject?

 • Zekerheid: je krijgt salaris vanaf dag één en hebt uitzicht op een vaste baan bij de aannemer waar jij gaat werken;
 • Werken aan toffe projecten in jouw regio;
 • Ontwikkeling: een voor jou kosteloos werk-leertraject met goede begeleiding, aangeboden door Technical Valley;
 • Twee mbo 3-diploma’s, namelijk eerste monteur laagspanningsdistributie en eerste monteur middenspanningsdistributie;
 • Een mooi startsalaris van €2.717 bruto op basis van een fulltime dienstverband;
 • Doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar de functie van voorman, technicus of technisch specialist. Dit is afhankelijk van waar jij gaat werken;
 • Een auto van de zaak;
 • Met 38 vrije dagen heb jij lekker veel vrije tijd: 25 vakantiedagen per jaar, plus 13 adv-dagen;
 • Een carrière in de energietechniek.
Monteur Siers
 • We werken veilig of we werken niet! Aldus Ron Rijkeboer, elektromonteur bij Siers. Na de opleiding bij Technical Valley is hij nu lekker buiten aan het werk. Hij is trots op zijn vakgebied en neemt ons mee in zijn werkzaamheden. Zo laat hij zien wat hij doet met huisaansluitingen in de meterkast en hoe hij vervolgens de kabel koppelt aan het hoofdnet. Dit doet hij in nauwe samenwerking met zijn team. Het werk biedt afwisseling en dankbaarheid, want zonder elektra ben je nergens. Bekijk de video om te weten hoe Ron het werk-leertraject bij Technical Valley ervaarde!

 • Hoe ziet een werkdag van een elektromonteur eruit? Marjolijn, recruitment consultant bij Technical Valley, duikt in de wereld van de laag- en middenspanning. Rick, monteur bij Van Vulpen, vertelt over de leukste en de minder leuke uitdagingen in zijn werk. Rick schetst een goed beeld van een gemiddelde werkdag. Daarnaast benadrukt hij het belang van veilig werken, en van gezelligheid met collega’s onderling. Nieuwsgierig? Check de video.

Werken als eerste monteur elektrotechniek

Jij komt te werken bij Siers. Je gaat werken als eerste monteur elektrotechniek in de laag- en middenspanning. De werkzaamheden kunnen per aannemer verschillen. Bij Kenter houd jij je bezig met service & onderhoud, werk je met transformatorstations en los je storingen op. Bij Siers zorg jij ervoor dat de stroom een woonhuis, bedrijfspand of fabriek binnenkomt. Je bent verantwoordelijk voor het monteren en testen van kabels en het maken van verbindingsmoffen. Natuurlijk voer jij je werk veilig uit.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Elektriciteitsnetten in woonwijken renoveren;
 • Huizen in nieuwbouwwijken op het net aansluiten;
 • Kabels aanleggen en trekken;
 • Verbindingsmoffen en eindaansluitingen maken.
 • Montagewerkzaamheden voor nieuw- en verbouwprojecten in middenspanningsstations;
 • Inspecteren van verschillende installaties en storingen oplossen.
Technisch monteur Siers

Jouw werk als eerste monteur elektrotechniek is heel afwisselend. De ene dag werk je aan elektriciteitsnetten in woonwijken en de volgende dag sluit je nieuwbouwwoningen aan in de hoogbouw. Bekijk hier de foto’s die laten zien hoe een dag als eerste monteur elektrotechniek eruit kan zien!

Wat doet Technical Valley voor jou?

Aan het begin van het werk-leertraject zorgt Technical Valley ervoor dat jij voldoende kennis in je rugzak hebt om als eerste monteur elektrotechniek aan de slag te gaan. Zo ben je goed voorbereid op deze nieuwe stap in je carrière. Naast het ontwikkelen van de benodigde hard- en softskills, bieden de docenten in de eerste 3 maanden veel ruimte voor interactie en het delen van eigen ervaringen.

Vanaf jouw eerste werkdag bij de aannemer ligt onze focus nog meer op de persoonlijke begeleiding. We komen op locatie bij je langs en blijven evalueren, met jou en met je teamleider. Mede door het organiseren van terugkomdagen en coaching sessies staan we tijdens het traject altijd voor je klaar.

Met dit werk-leertraject wil Technical Valley jou ontzorgen en zekerheid geven. We bieden jou continue begeleiding. Door ervoor te zorgen dat jij je op je plek voelt, krijg je alle ruimte om je te richten op jouw ontwikkeling als eerste monteur elektrotechniek.

Ik vertel je graag meer!

Heb je vragen over dit werk-leertraject of over het werken in de elektrotechniek? Ik beantwoord ze graag! Je kunt mij telefonisch of via WhatsApp bereiken op 06 13 96 85 83.

Copyright 2024 - Technical Valley