• Word Elektromonteur in de ondergrondse infra.

Groei door tot Monteur Laag- en Middenspanning

Je werkt graag buiten en wil doorgroeien. Jouw volgende stap maken en een betere toekomst voor jezelf creëren. Als Monteur Laag- en Middenspanning werk jij aan het elektriciteitsnet in Nederland. Een kop koffie zetten of een film kijken, voor de meesten zo vanzelfsprekend. Jij maakt dit mogelijk! Ben jij toe aan een nieuwe stap in de ondergrondse infratechniek?

Dit werk-leertraject is al gestart. Ben je benieuwd naar de actuele werk-leertrajecten en jouw mogelijkheden? Kijk snel verder!

Werken, ontwikkelen en salaris vanaf dag één

Samen met je nieuwe collega’s start jij met het voor jou kosteloze werk-leertraject tot Monteur Laag- en Middenspanning. Je ontvangt vanaf dag één salaris. De eerste 13 weken krijg je theorie- en praktijkles op onze bedrijfsschool in Ermelo. Na 13 weken heb jij de certificaten op zak die jij nodig hebt om meer praktijkervaring op te gaan doen als Leerling Monteur bij Siers. Dankzij ervaren docenten en collega’s leer je elke dag weer iets bij. Na een jaar heb je jouw mbo 2-diploma’s Monteur Laag- en Middenspanningsdistributie op zak! Je kan er ook direct voor kiezen om voor je mbo 3-diploma te gaan. Met je diploma’s op zak kan jij verder doorgroeien en ben je toe aan steeds meer verantwoordelijkheid.

Wat krijg ik als ik kies voor dit traject?

 • Zekerheid: je krijgt salaris vanaf dag één en hebt uitzicht op een vaste baan bij Siers;
 • Ontwikkeling: een voor jou kosteloos werk-leertraject met maximale begeleiding door Technical Valley;
 • Twee mbo-diploma’s, namelijk Monteur Laagspanning en Monteur Middenspanning;
 • Een mooi startsalaris van € 2.508 bruto op basis van 40 uur. Wij betalen jou elke 4 weken;
 • Extra aantrekkelijk: je hebt een 40-urige werkweek waarin je de 2 adv-uren opbouwt én uitbetaald krijgt;
 • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Eerste Monteur of Voorman;
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak;
 • Met 38 vrije dagen heb jij lekker veel vrije tijd: 25 vakantiedagen per jaar, plus 13 adv-dagen;
 • Een carrière in de energietechniek.

Werken als Monteur Laag- en Middenspanning

Als Monteur Laag- en Middenspanning zorg jij ervoor dat de stroom een woonhuis, bedrijfspand of fabriek binnenkomt. Je bent verantwoordelijk voor het monteren en testen van kabels en het maken van verbindingsmoffen. Natuurlijk voer jij je werk veilig uit.

Verder ga jij:

 • Elektriciteitsnetten in woonwijken renoveren;
 • Huizen in nieuwbouwwijken op het net aansluiten;
 • Tracés inrichten en graven;
 • Kabels aanleggen en trekken;
 • Verbindingsmoffen en eindaansluitingen maken.

Werken bij Siers

We werken veilig of we werken niet! Aldus Ron Rijkeboer, Elektromonteur bij Siers. Na de opleiding bij Technical Valley is hij nu lekker buiten aan het werk. Hij is trots op zijn vakgebied en neemt ons mee in zijn werkzaamheden. Zo laat hij zien wat hij doet met huisaansluitingen in de meterkast en hoe hij vervolgens de kabel koppelt aan het hoofdnet. Dit doet hij in nauwe samenwerking met zijn team. Het werk biedt afwisseling en dankbaarheid, want zonder elektra ben je nergens!

Jouw werk als Monteur Laag- en Middenspanning is heel afwisselend. De ene dag werk je aan elektriciteitsnetten in woonwijken en de volgende dag sluit je nieuwbouwwoningen aan in de hoogbouw. Bekijk hier de foto’s die laten zien hoe een dag als Monteur bij Siers eruit kan zien!

Wat doet Technical Valley voor jou?

Aan het begin van het werk-leertraject zorgt Technical Valley ervoor dat jij voldoende kennis in je rugzak hebt om als Monteur Laag- en Middenspanning aan de slag te gaan. Zo ben je goed voorbereid op deze nieuwe stap in je carrière. Naast het ontwikkelen van de benodigde hard- en softskills, bieden de docenten in de eerste 3 maanden veel ruimte voor interactie en het delen van eigen ervaringen.

Vanaf jouw eerste werkdag bij Siers ligt onze focus nog meer op de persoonlijke begeleiding. We komen op locatie bij je langs en blijven evalueren, met jou en met je teamleider. Mede door het organiseren van terugkomdagen en coaching sessies staan we tijdens het traject altijd voor je klaar.

Met dit werk-leertraject wil Technical Valley jou ontzorgen en zekerheid geven. We bieden jou continue begeleiding. Door ervoor te zorgen dat jij je op je plek voelt, krijg je alle ruimte om je te richten op jouw ontwikkeling als Monteur Laag- en Middenspanning

Ik vertel je graag meer!

Heb je vragen over dit werk-leertraject of over het werken in de infratechniek? Ik beantwoord ze graag! Je kunt mij telefonisch of via WhatsApp bereiken op 06-12 13 82 56.

Waar wil jij werken?

Copyright 2023 - Technical Valley