• Word jij Monteur in de ondergrondse infra?

  Werk-leertraject

Werken, leren en salaris vanaf dag één!

Omdat jij jezelf verder wil ontwikkelen in de ondergrondse infratechniek! Technical Valley start samen met Van Vulpen het werk-leertraject tot Monteur laag- en middenspanning. Als Elektromonteur in de laagspanning en middenspanning werk jij aan de ondergrondse infrastructuur. Je bent vooral bezig met het aanleggen, repareren en onderhouden van elektriciteitskabels in het laag- en middenspanningsnet. Samen met je collega’s werk je aan indrukwekkende projecten in de ondergrondse infra. Dat is het gave van werken bij Van Vulpen!

Gasmonteur in de ondergrondse infratechniek

Dit werk-leertraject is al gestart. Ben je benieuwd naar de actuele werk-leertrajecten en jouw mogelijkheden? Kijk snel verder!

Wat krijg ik als ik kies voor dit traject?

 • zekerheid: je krijgt salaris vanaf dag één en hebt uitzicht op een vaste baan bij Van Vulpen;
 • een salaris van €2.581 per maand. Na het halen van je diploma wordt dit verhoogd naar €2.685 per maand (wij betalen jou elke 4 weken);
 • ontwikkeling: je kan betaald en al werkend jouw mbo 2-diploma Monteur Laagspanningsdistributie en jouw mbo 2-diploma Monteur middenspanningsdistributie halen. Het is ook mogelijk om voor je mbo 3-diploma te gaan.
 • een auto: je krijgt vanaf dag één een auto van de zaak;
 • maximale begeleiding: jij wordt maximaal ondersteund in dit kosteloze ontwikkeltraject.

Monteur Laag- en Middenspanning

Jouw werk als Monteur laag- en middenspanning is heel afwisselend. Iedere dag sta je voor een nieuwe uitdaging. Op veel van de projecten waar je aan werkt, werk je samen met techneuten uit andere disciplines. Als Monteur laag- en middenspanning verzorg jij de ondergrondse infrastructuur. Je werkt in het aanleggen, repareren en onderhouden van elektriciteitskabels in het laag- en middenspanningsnetwerk. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het:

 • renoveren van elektriciteitsnetten in woonwijken;
 • aansluiten van huizen op het net in nieuwbouwwijken;
 • inrichten en graven van tracés;
 • aanleggen en trekken van kabels;
 • maken van verbindingsmoffen en eindaansluitingen.

Leren in de praktijk!

Samen met je nieuwe collega’s start je aan het volledig betaalde werk-leertraject tot Monteur laag- en middenspanning. Je ontvangt salaris vanaf dag één en leert tijdens het werken. De eerste 4 weken ga je direct lekker aan het werk bij Van Vulpen. Je doet gelijk waardevolle ervaring op. Dit helpt jou om makkelijker en sneller de opleiding te doorlopen.

Nadat je praktijkervaring hebt opgedaan, ga je 13 weken fulltime praktijk- en theorielessen volgen bij Technical Valley in Ermelo. Als je dit hebt afgerond, ga je aan het werk als Leerling Monteur bij Van Vulpen. Na 12 maanden heb jij je diploma’s Laag- en Middenspanningsdistributie gehaald. Nu ga je zelfstandig als Monteur aan het werk bij Van Vulpen!

Het werk in de praktijk (video)

Hoe ziet een werkdag van een Monteur in de ondergrondse infratechniek eruit? Marjolijn, Recruitment Consultant bij Technical Valley, duikt in de wereld van de laag- en middenspanning. Rick, Monteur bij Van Vulpen, vertelt over de leukste en de minder leuke uitdagingen in zijn werk. Rick schetst een goed beeld van een gemiddelde werkdag. Daarnaast benadrukt hij het belang van veilig werken, en van gezelligheid met collega’s onderling. Nieuwsgierig? Check de video.

Werken bij Van Vulpen

Jij zorgt voor de aanleg, onderhoud en beheer van ondergrondse kabel- en leidingnetwerken. Dagelijks werk je aan indrukwekkende projecten in de ondergrondse infra. Samen met je collega’s ben je van betekenis voor de klanten en de wereld.

Ik vertel je graag meer!

Heb je vragen over dit werk-leertraject of over het werken in de ondergrondse infra? Ik beantwoord ze graag! Je kunt me telefonisch of via WhatsApp bereiken op 06-12 13 82 56.

Waar wil jij werken?

Copyright 2023 - Technical Valley