• Werken in de infratechniek.

Infratechniek (of civiele techniek) is het vakgebied die gericht zijn op zowel bovengronds als ondergronds transport. Als professional bij Technical Valley ligt je focus op ondergrondse infratechniek, dus ben je bezig met het in kaart brengen, aanleggen en vervangen van leidingen. Of je bent bezig met het aanleggen van een gloednieuw kabelnetwerk. Het vakgebied infratechniek is heel breed, dus het kan lastig zijn om de specialisatie of werkgever te vinden die het beste bij jou past. Daarom staan jouw ambitie en kwaliteiten centraal bij Technical Valley. Hoe kunnen wij je helpen jouw doelen te bereiken?

Wat kan je van ons verwachten?

Vast contract

Jij kiest niet alleen voor ons, maar wij ook voor jou. We bieden je direct zekerheid, door vanaf dag 1 een samenwerking voor onbepaalde tijd met je aan te gaan.

Kiezen uit de mooiste projecten

We werken al jaren samen met de meest toonaangevende organisatie in de infratechniek. Ben je ergens uitgeleerd? Dan gaan we samen op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Leren in ons eigen opleidingscentrum

In de infratechniek kan je altijd blijven groeien en bij Technical Valley bepaal jij je eigen koers. Welke opleiding of training staat bovenaan jouw lijstje? In het opleidingscentrum begeleiden onze docenten je graag!

Auto van de zaak

Als professional moet je zonder zorgen naar projectlocaties kunnen reizen. Daarom krijg je een auto waar je op kunt vertrouwen, zodat je altijd flexibel en mobiel bent.

Collega Manuel vertelt

Manuel werkte al jaren bij hetzelfde bedrijf, tot hij in 2014 door een reorganisatie op zoek moest naar een nieuwe uitdaging. Al snel kwam Manuel in aanraking met Technical Valley. “Terugkijkend ben ik blij dat ik het traject heb gevolgd”, vertelt Manuel. “Het was intensief, maar met name de praktijk vond ik erg leuk. We volgden het traject met een kleine groep, waardoor we de volledige aandacht kregen van de docenten. Zo konden we veel vragen stellen en elkaar ook ondersteunen.”

Op dit moment werkt hij op projectbasis bij SPIE, waar hij als Monteur Midden- en Hoogspanning begon in de infratechniek. Ondertussen zit Manuel al bijna 4 jaar op hetzelfde project in de industriële sector. “Het is interessant om alles in de gaten te houden en anderen de juiste richting op te sturen, al vind ik de communicatie soms nog een uitdaging”, erkent hij. “Ik ga nu samen met mijn persoonlijke coach Marieke kijken of ik daarin kan groeien, bijvoorbeeld door een cursus of training te volgen. Ik krijg hier dus ook nu nog de mogelijkheid om mezelf te blijven ontwikkelen. Daarin maak ik mijn eigen keuzes, maar er wordt bij Technical Valley altijd met me meegedacht.”

Collega Ömerfaruk aan het woord

Ömerfaruk is één van onze collega’s die in het ontwikkeltraject tot uitvoerder zit. Hij werkt samen met zijn team aan het laag- en middenspanningsnet. Dat gaat van een storing aan de straatverlichting tot aan hele dorpen of wijken die zonder stroom zitten. Benieuwd waar uitvoerder Ömerfaruk energie van krijgt in zijn werk? Bekijk de video!

E-volve: ontwikkel je op jouw manier

E-volve is het ontwikkelplatform van Technical Valley. We hebben E-volve opgericht omdat veel collega’s na een tijdje zin krijgen in nieuwe uitdagingen, maar ook hun kennis en ervaring willen blijven gebruiken. Binnen E-volve heb je de ruimte om volledig op jouw kwaliteiten en ambities te concentreren. Samen met je persoonlijke coach stel je een ontwikkelpad op, zodat jij kan blijven groeien en wij de juiste uitdagingen voor je kunnen vinden. Daarnaast kan je op E-volve terecht voor opleidingen, trainingen en kennissessies.

Waar gaan we jou tegenkomen?

Een groot gedeelte van de energietransitie en bijkomende transformaties vindt ondergronds plaats. Dit betekent dat er veel en uiteenlopend werk ligt binnen de infratechniek. Via Technical Valley werk je mee aan het toekomstbestendig maken van het ondergrondse elektriciteitsnetwerk of leg je een nieuw glasvezelnetwerk aan. Of kunnen we je tegenkomen bij een groot onderhoudsproject van leidingen die vervangen moeten worden. Het vakgebied infratechniek is heel breed, dus wij helpen je graag de specialisatie of werkgever te vinden die het beste bij jou past.

Waar vind je onze collega’s?

Meer weten over functies binnen de Infratechniek? Maak een afspraak met Eline!

Heb je vragen over functies in de Infratechniek of wil je meer weten over wat Technical Valley voor jou kan betekenen? Eline vertelt je er graag alles over tijdens een (digitale) kop koffie!

Copyright 2024 - Technical Valley