Met onze expertise de duurzame samenleving dichterbij brengen.

Ondernemerschap
Voorwaartse kracht
Duurzaam ontwikkelen
Bron van energie
Waarde toevoegen

Jarenlange ervaring draagt bij aan de beste beslissingen.

Technical Valley Infra Consult biedt advies en implementatie van oplossingen voor de Nederlandse Infrastructuur binnen de sectoren energie, telecom, rail en verkeerstechniek. Wij adviseren onze opdrachtgevers over hoe zij hun infrastructuur kunnen uitbreiden en/of aanpassen en kunnen dit ook realiseren. Onze opdrachtgevers zijn aannemers, overheden en investeerders in de technische sector en de infratechniek. Onze mensen hebben jarenlange ervaring op procesmatig, technisch en financieel gebied. Wij weten wat we doen en kennen het werkveld. Onze expertise gebruiken wij om de beste beslissingen te nemen en projecten zo efficiënt mogelijk in te richten.

Blijvende waarde toevoegen vanuit onze expertise.

Onze specialisten hebben ruime ervaring met het opzetten en uitvoeren van technisch complexe projecten. Wij weten wat er voor nodig is om infrastructuur uit te breiden en aan te passen en kunnen dit ook daadwerkelijk realiseren. Of het nu gaat om een netwerkstrategie, een contracteringsstrategie, een technisch inhoudelijk advies, het opzetten, (her-)inrichten of het uitvoeren van een excellente projectorganisatie; wij voegen blijvende waarde toe. Door de jarenlange ervaring in de technische sector hebben al onze professionals de kennis die nodig is.

Onze oplossingen.

Advies

 • Energie, rail, verkeerstechniek, telecom, metaal en procestechniek
 • Technisch inhoudelijk advies
 • Contracteringsstrategie
 • Business case ontwikkeling

Maakbaarheid & Realisatie

 • Excellente projectorganisatie
 • Project- en contractmanagement
 • Persoonlijke ontwikkeling

Data & Analytics

 • Business Intelligence

Voorbereid om in te spelen op ontwikkelingen.

Bij Technical Valley Infra Consult werken hoogopgeleide technische professionals die gespecialiseerd zijn in complexe technische projecten. Onze professionals adviseren onze opdrachtgevers vanuit jarenlange kennis en expertise in het vakgebied voor uitdagende projecten. De Nederlandse infrastructuur blijft zich ontwikkelen en zo ook onze professionals. We bieden ambitieuze professionals de mogelijkheid om, naast uitdagende werkzaamheden, zichzelf verder te ontwikkelen. Zij krijgen de mogelijkheden voor het volgen van een master of andere relevante opleidingen of cursussen. Zo zorgen we er elke dag voor dat iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn.

Ons vakgebied is continu in ontwikkeling. Hieraan wil jij, met jouw kennis en kunde, mogelijk je bijdrage leveren. Bij Technical Valley bieden we jou, als professional, de mogelijkheid om naast jouw werkzaamheden jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een master diploma of andere relevante opleidingen of cursussen volgen. Zo zorgen we er elke dag voor dat je de beste versie van jezelf kunt zijn.

Onze consultants.

Wij beschikken over dé professionals die uw project maakbaar en realiseerbaar kunnen inrichten. Onze professionals zijn vooruitdenkers met jarenlange ervaring in de technische sector. Door deze jarenlange ervaring beschikken wij over de expertise van mogelijke valkuilen bij projectorganisaties. Deze expertise gebruiken wij om de beste beslissingen te nemen en uw projecten zo efficiënt mogelijk in te richten.

Ons team.

Veel gestelde vragen.

 • Hoeveel medewerkers zijn er dagelijks actief bij opdrachtgevers van Technical Valley?

 • Waar staat het beeldmerk voor?

 • Waarin maakt Technical Valley het verschil?

 • Wanneer is Technical Valley opgericht?

Copyright 2022 - Technical Valley