partner in projectbeheersing

Bron van energie
Waarde toevoegen
Ondernemerschap
Duurzaam ontwikkelen
Voorwaarste kracht

Beheersen is vooruitgaan

Projecten worden steeds groter, complexer en risicovoller. Hierdoor is de rol van projectbeheersing veranderd: de status van uw framework is de meter voor het succes van uw onderneming. Daarom zijn onze Project Controllers business partners die niet alleen grip houden op de kosten en planning van de projecten, maar ook de risico’s in kaart brengen en uw management proactief adviseren over businesscases, financiering en verandermanagement. Zo helpen wij u niet alleen beheersen, maar ook vooruitgaan.

Quickscan projectbeheersing

Wat is de status van uw projectbeheersing? En waar kunt u verbeteren? Met onze Quick Scan bieden wij u inzicht op basis van 7 pijlers van projectbeheersing. Na het invullen van de gegevens ontvangt u binnen 2 werkdagen een rapport met waardevolle informatie en aanbevelingen om uw projectbeheersing te verbeteren. Met de Quickscan legt u in 30 minuten de basis voor de toekomst.

Transitie naar High Performance Organization (HPO)

Met Transitie naar HPO helpen wij u in 4 stappen een High Performance Organization neer te zetten. Wij begeleiden u van visualisatie tot uitvoering en nemen daarbij de hele organisatie mee. Dit is de meest effectieve manier om de projectbeheersing en probleemoplossend vermogen van uw organisatie naar die van een HPO te tillen.

Ontwikkelprogramma projectbeheersing

Met ons Ontwikkelprogramma Projectbeheersing voegt u structurele kennis en capaciteit toe aan uw organisatie. Dit kan bijvoorbeeld door uw huidige personeel te trainen of nieuwe Project Controllers aan uw team toe te voegen. Wij ondersteunen u hierbij met trainingen, intervisie, coaching en werving en selectie programma’s.

Interim oplossingen

Op zoek naar een Interim Project Controller? Met onze interim-oplossingen voegt u waarde toe op de korte én op de lange termijn. Tijdelijke capaciteit, blijvende kennis. Dit doen wij door vooraf een heldere probleemdefinitie te formuleren, deze tussentijds te toetsen en na afloop een slotrapport met evaluatie en aandachtspunten op te stellen.

Veel gestelde vragen.

  • Hoeveel medewerkers zijn er dagelijks actief bij opdrachtgevers van Technical Valley?

  • Waar staat het beeldmerk voor?

  • Waarin maakt Technical Valley het verschil?

  • Wanneer is Technical Valley opgericht?

Copyright 2022 - Technical Valley