Onze open houding leidt altijd tot oplossingen.

Bron van energie
Waarde toevoegen
Ondernemerschap
Duurzaam ontwikkelen
Voorwaarste kracht

Integrale projectbeheersing leidt tot een optimaal resultaat.

Technical Valley In Control richt zich op het financieel beheersen van technisch complexe projecten. We doen dit vanuit onze visie op integrale projectbeheersing. We borgen financieel resultaat en de voorspelbaarheid van projecten. Door onze jarenlange ervaring als specialist in technische projectorganisaties hebben we kennis van het werkveld en weten we wat we doen.

Borgen van financieel resultaat, integrale beheersing en voorspelbaarheid.

Bij Technical Valley In Control zijn we specialist op het gebied van projectcontrol en integrale projectbeheersing. Vanuit een viertal oplossingen ondersteunen we organisaties om hun projecten (financieel) te beheersen. Wij bieden de mogelijkheid voor het toetsen van een project of een projectorganisatie door middel van een Quick Scan. Wij kunnen een verbeterplan opstellen en vervolgens ook implementeren. Door het opleiden en trainen van financials, ontwikkelen we het bestaande team en zorgen we voor toekomstige en nieuwe aanwas. Vervolgens werken we aan de doorontwikkeling op het vlak van projectbeheersing en voegen we capaciteit en kennis toe door de inzet van interim financial professionals.

Onze oplossingen.

Advies

  • Quickscan projectbeheersing

Maakbaarheid en realisatie

  • Excellente projectorganisatie
  • Technische en financiële consultants
  • Inzicht in projectbeheersing

In je werk sta je er nooit alleen voor.

In je werk sta je er nooit alleen voor; dat is het motto voor onze professionals. We begeleiden ze om het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te realiseren. Bij aanvang van de opdracht stellen onze professionals een plan van aanpak op, inclusief persoonlijke leerdoelen. Tussentijds evalueren we samen het plan van aanpak. Aan het einde van de opdracht worden de behaalde resultaten gepresenteerd. In deze aanpak werken we nauw samen met de opdrachtgever. Zo komen we samen tot de beste oplossing. De wereld van projectbeheersing blijft zich ontwikkelen en zo ook onze professionals. Bij Technical Valley In Control bieden we consultants de mogelijkheid om zich, naast het uitvoeren van de reguliere werkzaamheden, verder te ontwikkelen. We bieden de mogelijkheid om een master of postdoctorale opleiding te volgen, aangevuld met relevante opleidingen of cursussen. Zo zorgen we er elke dag voor dat iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn.

Ons vakgebied is continu in ontwikkeling. Hieraan wil jij, met jouw kennis en kunde, mogelijk je bijdrage leveren. Bij Technical Valley bieden we jou, als professional, de mogelijkheid om naast jouw werkzaamheden jezelf verder te ontwikkelen. Al onze professionals krijgen de mogelijkheden om een master diploma te halen naast hun werkzaamheden. Daarnaast kun je PE punten behalen of andere relevante opleidingen of cursussen volgen. Zo zorgen we er elke dag voor dat je de beste versie van jezelf kunt zijn.

Het team.

Veel gestelde vragen.

  • Hoeveel medewerkers zijn er dagelijks actief bij opdrachtgevers van Technical Valley?

  • Waar staat het beeldmerk voor?

  • Waarin maakt Technical Valley het verschil?

  • Wanneer is Technical Valley opgericht?

Copyright 2021 - Technical Valley