Samen tot de beste oplossing komen.

Eerlijkheid
Elke dag de beste versie van onszelf
Duurzaam ontwikkelen
Bron van energie
Open houding

Maatwerkoplossingen gericht op continuïteit van productie en projecten.

Technical Valley General Technicians is dé specialist in het toevoegen van technische capaciteit voor bedrijven die zich richten op werktuigbouw, mechatronica en procestechniek. We bieden maatwerkoplossingen gericht op de continuïteit van productie en projecten van onze opdrachtgevers.
Onze dienstverlening is onderverdeeld in twee business lines. Technical Valley Eurotemp is gespecialiseerd in het leveren van buitenlandse vakkrachten die direct inzetbaar zijn. Technical Valley General Technicians leidt door middel van maatwerkopleidingen technicians op die duurzaam inzetbaar zijn. Wij gaan voor de meest duurzame en beste oplossing.

Duurzame relatie is een bewuste keuze.

Technical Valley General Technicians bestaat uit een zeer ervaren team met veel kennis en ervaring in het werkveld. Dagelijks zetten wij ons in om samen met onze opdrachtgevers hun capaciteitsvraagstukken op te lossen. Dit doen we binnen Eurotemp door het inzetten van direct inzetbare (flexibele) buitenlandse vakkrachten en met Technical Valley General Technicians door het duurzaam opleiden vanuit gerichte werk-leertrajecten. Wij gaan niet voor de korte termijn oplossing, maar kiezen bewust voor een duurzame lange termijn relatie. Zowel met onze klanten als onze medewerkers. Wij helpen medewerkers bij hun persoonlijke ontwikkelwensen. Door deze manier van werken zijn we in staat om de juiste medewerkers langer aan ons te binden en ze te ontwikkelen. Hierdoor leveren wij een bijdrage aan de continuïteit van onze opdrachtgevers.

Opleiden om duurzaam waarde toe te voegen.

Nederland is een innovatief land en om dat te kunnen blijven moeten we jongeren en zij-instromers blijven enthousiasmeren en opleiden voor de techniek.

Er is nog steeds een schreeuwend tekort aan technisch opgeleid personeel en de verwachting is dat dit zo blijft. Het belang om medewerkers op te leiden is nog steeds cruciaal voor een duurzaam en innovatief Nederland. Wij richten ons specifiek op de werktuigbouw, mechatronica en procestechniek.

Door jarenlange samenwerking met onze opdrachtgevers in deze branche ontstaan er gezamenlijke initiatieven en maatwerkoplossingen. Deze zijn gericht om de continuïteit van productie en projecten te waarborgen. Op deze manier stellen wij onze opdrachtgevers in staat om waarde toe te voegen aan de BV Nederland.

Technical Valley Technicians Eurotemp

Direct inzetbare vakkrachten uit binnen- en buitenland.

Bij Eurotemp beschikken wij over flexibel inzetbare vakbekwame technici. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot internationaal netwerk opgebouwd. Van werving tot planning en van vervoer tot huisvesting.

Maatwerkoplossingen.

Bij Technical Valley General Technicians zijn we niet alleen sterk in het werven en selecteren van geschikte vakkrachten. In samenwerking met onze opdrachtgevers starten we op maat gemaakte werk-leertrajecten vanaf mbo niveau. Medewerkers worden opgeleid voor onze opdrachtgevers of komen rechtstreeks in dienst bij Technical Valley General Technicians. Hierdoor zijn wij in staat om onze medewerkers een duurzame toekomst te bieden

Het team.

  • Een duurzame relatie zorgt voor structureel toevoegen capaciteit.

  • “Medewerkers die vanuit het buitenland overkomen om een belangrijke bijdrage te leveren aan onze (lokale) economie zijn onmisbaar. Deze medewerkers verdienen onze persoonlijke aandacht en kans op een duurzame toekomst!”

Veel gestelde vragen.

  • Hoeveel medewerkers zijn er dagelijks actief bij opdrachtgevers van Technical Valley?

  • Waar staat het beeldmerk voor?

  • Waarin maakt Technical Valley het verschil?

  • Wanneer is Technical Valley opgericht?

Copyright 2022 - Technical Valley