Duurzaam ontwikkelen volgens de Technical Valley standaard.

Eerlijkheid
Elke dag de beste versie van onszelf
Duurzaam ontwikkelen
Bron van energie
Open houding

Duurzaam ontwikkelen volgens de Technical Valley standaard.

Technical Valley Energy Technicians richt zich op het toevoegen van vakbekwame capaciteit voor bedrijven die werkzaam zijn in de elektrotechniek, infratechniek, telecom, rail en verkeerstechniek. Dit doen wij vanuit drie business lines. Bij Temphory leiden we samen met de opdrachtgever monteurs op, bij Technical Valley Energy Technicians en Technical Valley Professionals voegen we duurzame waarde toe door de inzet van monteurs, technici en technische professionals. We maken het verschil door het continu opleiden en certificeren van monteurs, technici en professionals.

Klaar voor uitdagingen in het heden en in de toekomst.

Om de continue vraag naar voortuitgang vorm te geven, zijn we bij Technical Valley Energy Technicians altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in de Nederlandse infrastructuur. We zijn blijvend op zoek naar nieuwe uitdagingen en projecten bij onze opdrachtgevers die gefaciliteerd willen worden bij het realiseren van hun projecten. Door onze specialistische kennis kunnen organisaties zich blijven focussen op hun eigen continuïteit en inspelen op de ontwikkelingen in de markt.

Continu op zoek naar hoe iets beter kan.

Technical Valley Energy Technicians is resultaat- en kwaliteitsgericht. We denken vooruit en richten ons op het realiseren van vooraf gestelde doelen. We kijken altijd hoe het beter kan en voelen ons verantwoordelijk. Continu ontwikkelen en investeren in onze medewerkers en opdrachtgevers; daar staan we voor. Door maatwerk werk-leertrajecten zijn wij altijd klaar voor nieuwe ontwikkelingen. Dit maakt mensen sterker en geeft ons toegevoegde waarde in onze dienstverlening.

Altijd veilig, goed uitgerust, opgeleid en gecertificeerd aan het werk.

Ruim 200 opgeleide monteurs, technici en technische professionals zijn vanuit onze business lines Temphory, Technical Valley Energy Technicians en Technical Valley Professionals dagelijks aan het werk. Vanuit de opgedane kennis voeren zij hun werkzaamheden in één keer goed uit. Door continue bijscholing zijn zij klaar voor uitdagingen voor nu en in de toekomst. Dit kenmerkt onze werkwijze: veilig, goed uitgerust, opgeleid en gecertificeerd aan het werk.

Technical Valley Energy Technicians Technical Valley Professionals Temphory

Het team.

Veel gestelde vragen.

  • Hoeveel medewerkers zijn er dagelijks actief bij opdrachtgevers van Technical Valley?

  • Waar staat het beeldmerk voor?

  • Waarin maakt Technical Valley het verschil?

  • Wanneer is Technical Valley opgericht?

Copyright 2022 - Technical Valley