• Werken in de Elektrotechniek.

Elektrotechniek is een wereld waar technologie, systemen en innovatie samenkomen. Als professional binnen dit vakgebied ben je gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van elektrotechnische systemen en installaties. Daarnaast kan je worden ingezet om installaties en apparaten te onderhouden en storingen op te lossen. Het vakgebied elektrotechniek is heel breed, dus het kan lastig zijn om de specialisatie of werkgever te vinden die het beste bij jou past. Daarom staan jouw ambitie en kwaliteiten centraal bij Technical Valley. Hoe kunnen wij je helpen jouw doelen te bereiken?

Wat kan je van ons verwachten?

Vast contract

Jij kiest niet alleen voor ons, maar wij ook voor jou. We bieden je direct zekerheid, door vanaf dag 1 een samenwerking voor onbepaalde tijd met je aan te gaan.

Kiezen uit de mooiste projecten

We werken al jaren samen met de meest toonaangevende organisatie in de elektrotechniek. Ben je ergens uitgeleerd? Dan gaan we samen op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Leren in ons eigen opleidingscentrum

In de elektrotechniek kan je altijd blijven groeien en bij Technical Valley bepaal jij je eigen koers. Welke opleiding of training staat bovenaan jouw lijstje? In het opleidingscentrum begeleiden onze docenten je graag!

Auto van de zaak

Als professional moet je zonder zorgen naar projectlocaties kunnen reizen. Daarom krijg je een auto waar je op kunt vertrouwen, zodat je altijd flexibel en mobiel bent.

Collega Johnny vertelt

“Als ik één ding nodig heb, dan is het afwisseling in mijn werk. De boodschap bij Technical Valley is: geef aan als je toe bent aan een nieuwe uitdaging en dan gaan we samen op zoek naar de volgende stap. Ze steken hier veel tijd en energie in je. Uiteindelijk is dat wat je als medewerker wil.”

“Bij Technical Valley heb ik veel inspraak in de projecten die ik oppak. Ik kan ergens twee maanden aan de slag, maar ook twee jaar.” De combinatie van werken en leren noemt Johnny een mooie start. “Uiteindelijk hoop ik nog veel stappen te kunnen maken. Ik word graag uitgedaagd, dus de afwisseling en doorgroeimogelijkheden die ik hier heb zijn voor mij perfect.”

Collega’s Rik en Daan aan het woord

Hoe ziet de dag van een Uitvoerder Elekrotechniek in opleiding eruit? Loop mee met Rik en Daan, die deelnemen aan het ontwikkeltraject tot Uitvoerder bij Alliander. Ze delen onder meer hun ervaring over de eerste 13 opleidingsweken bij Technical Valley en vertellen waarom ze voor deze nieuwe stap in hun carrière hebben gekozen.

E-volve: ontwikkel je op jouw manier

E-volve is het ontwikkelplatform van Technical Valley. We hebben E-volve opgericht omdat veel collega’s na een tijdje zin krijgen in nieuwe uitdagingen, maar ook hun kennis en ervaring willen blijven gebruiken. Binnen E-volve heb je de ruimte om volledig op jouw kwaliteiten en ambities te concentreren. Samen met je persoonlijke coach stel je een ontwikkelpad op, zodat jij kan blijven groeien en wij de juiste uitdagingen voor je kunnen vinden. Daarnaast kan je op E-volve terecht voor opleidingen, trainingen en kennissessies.

Waar gaan we jou tegenkomen?

Binnen de elektrotechniek kan je gaan werken bij installatiebedrijven, elektrotechnische organisaties en bij utiliteitsprojecten. Jij regelt de aandrijving, besturing en verlichting van bijvoorbeeld apparaten en installaties. Of je onderhoud belangrijke elektrotechnische systemen en lost storingen op. Het vakgebied elektrotechniek is heel breed, dus wij helpen je graag de specialisatie of werkgever te vinden die het beste bij jou past.

Waar vind je onze collega’s?

Meer weten over functies binnen de Elektrotechniek? Maak een afspraak met Eline!

Heb je vragen over functies in de Elektrotechniek of wil je meer weten over wat Technical Valley voor jou kan betekenen? Eline vertelt je er graag alles over tijdens een (digitale) kop koffie!

Copyright 2024 - Technical Valley